about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

لایحه تصویب شده در کالیفرنیا شرکت‌های اینترنتی را در قبال بازنشر اخبار ملزم به پرداخت هزینه می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تک اکسپلور، روز جمعه لایحه ای در کالیفرنیا تصویب شد که شرکت های بزرگ اینترنتی را مجبور به پرداخت هزینه در قبال اخبار منتشر شده در پلتفرم آن ها می کند.

این در حالی است که چندی پیش شرکت متا اعلام کرده بود در صورت تصویب این لایحه بخش اخبار را به طور کامل از فیسبوک حذف خواهد کرد.

لایحه تصویب شده در کالیفرنیا قانون حمایت از روزنامه نگاری کالیفرنیا نام دارد و در روز پنج شنبه در مجلس ایالتی تاییده گرفت؛ طبق این قانون شرکت های بزرگ موظف هستند هر ماه هزینه ای را به سرویس هایی که از اخبار آن ها در پلتفرمشان استفاده می کنند، پرداخت کنند.

این لایحه برای حمایت از خبرگزاری هایی به تصویب رسید که در چند سال اخیر با توجه به درآمدهای تبلیغاتی شرکت های بزرگ اینترنتی با مشکلات مالی مواجه شده اند.

موضع متا نسبت به لایحه حمایت از روزنامه نگاری

اندی استون سخنگوی شرکت متا در پاسخ به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که در صورت تبدیل این لایحه به قانون مجبور خواهد بود به جای پرداخت هزینه تصویب شده که به نفع شرکت های بزرگ خواهد بود، اخبار را از شبکه های اجتماعی خود حذف کند. هرچند که این موضوع در حد یک لایحه است و باید به تایید سنای ایالات کالیفرنیا برسد و توسط فرماندار آن نیز امضا شود.

پرداخت هزینه خبرنگاری به چه صورتی خواهد بود؟

بر اساس متن این لایحه هزینه پرداختی بر اساس تعداد بازدید اخبار انجام خواهد شد و منتشر کنندگان اخبار موظف هستند هزینه دریافتی را صرف خبرنگاران کنند. 

وب سایت مجمع ایالتی کالیفرنیا نیز اعلام کرد که این لایحه به کمیته سنا که مسئول برنامه ریزی و رای گیری در مورد قوانین است ارسال شده اما زمان انجام رای گیری برای آن هنوز مشخص نیست.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/05/17 - 09:30- آسیا

گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در قطر

آژانس ملی امنیت سایبری قطر از گسترش آموزش حفاظت از داده‌ها در این کشور خبر داد.

حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.