about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

التماس روبات ها برای نجات خود

پژوهشگران آلمان نشان دادند روبات ها قادر هستند احساسات انسان ها را به نفع خود دستکاری کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «futurism»؛ در عصر فناوری انسان ها علاقه مند هستند با ابزارهایشان به مانند یک موجود زنده برخورد کنند. مردم احتمالاً در زمان کار با الکسا از کلمه ی لطفاً استفاده کرده یا پس از کار با سیری، از وی تشکر می کنند. از این مسئله با نام برابری رسانه ای (media equation) یاد می شود.

گروهی از پژوهشگران آلمانی مدتی قبل نتایج بررسی خود را پیرامون تأثیر روبات های اجتماعی در رفتار انسان منتشر کردند.

محققان در بررسی های خود از 85 داوطلب خواستند تا 2 اقدام بسیار ساده را با همکاری روبات انسان نمای نائو (Nao) انجام دهند. اولین کار یک اقدام اجتماعی و دومی تکمیل یک عملکرد بود.

بر اساس نتایج، نائو در بعضی مواقع رفتاری اجتماعی تر را از خود نشان می داد و در پاسخ ها با داوطلبان شوخی می کرد. گاهی اوقات نیز به شدت رفتاری روباتیک و بی احساس از خود به جای می گذاشت.

محققان توضیح دادند این تحقیقات به بهبود رفتار روبات ها در آینده کمک می کند؛ اما هدف آنها انجام آزمایشی برای خاموش کردن نائو است.

پژوهشگران در زمان انجام آزمایش دوم به داوطلبان اطلاع دادند در صورت تمایل می توانند نائو را خاموش کنند. بیشتر مردم این کار را انجام دادند و در نیمی از موارد، روبات هیچ پاسخی برای ارائه نداشت؛ اما در  موارد دیگر برای بقای زندگی خود التماس می کرد. در این شرایط وی جملاتی مانند «نه لطفا مرا خاموش نکنید، من می ترسم دیگر هیچ گاه روشن نشوم»، به کار می برد.

زمانی که روبات اعتراض می کرد، مردم تا 3 مرتبه فرصت داشتند تصمیم قطعی خود را بگیرند؛ اما در نهایت 13 نفر از این کار منصرف شدند.

نتایج بسیار جالب بود، مردم در حالی از تصمیم خود منصرف شدند که روبات تا پیش از آن رفتار اجتماعی از خود نشان نمی داد. پژوهشگران توضیح دادند داوطلبان انتظار واکنش احساسی ار از نائو نداشته و زمانی که وی اعتراض می کرد، از عمل خود ناراحت می شدند.

محققان شرح دادند، در موارد برخورد اجتماعی، روبات از ابتدا رفتاری انسانی از خود نشان می داد و به همین دلیل داوطبان راحت تر اقدام به خاموش کردن آن می کردند؛ اما در موارد دیگر به علت عدم انتظار واکنش اجتماعی این اقدام برای آنها سخت تر می شد.

آزمایش بالا نشان داد، اضافه شدن عواطف به روبات ها در آینده ممکن است نگران کننده باشد؛ زیرا تاثیر منفی روی احساسات انسان ها خواهند گذاشت و حتی ممکن است در موارد لازم نتوان علیه آنها اقدامات لازم را انجام داد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.