about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اقدام قانونی مالزی علیه متا

مالزی علیه شرکت متا به خاطر پخش محتوای نامطلوب، اقدام قانونی انجام میدهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،دولت مالزی اعلام کرد که علیه پلتفرم‌های متا به دلیل عدم حذف پست‌های نامطلوب ، اقدام قانونی خواهد کرد.

انور ابراهیم، نخست وزیر، وعده داده است که از زمان به قدرت رسیدن در ماه نوامبر، پست های تحریک آمیز که به نژاد و مذهب مربوط میشود را حذف نماید.

کمیسیون ارتباطات مالزی در بیانیه ای اعلام کرد فیسبوک اخیراً حجم قابل توجهی از محتوای نامطلوب مربوط به نژاد، مذهب، دروغ، جعل هویت، قمار آنلاین و تبلیغات کلاهبرداری را منتشر میکند.

در این گزارش آمده است که متا علیرغم درخواستهای مکرر ، نتوانسته اقدام اساسی انجام دهد و اقدام قانونی برای ارتقای پاسخگویی به امنیت سایبری و حفاظت از کاربران ضروری است.

نژاد و مذهب در مالزی که اکثریت مالایایی های قومی  و مسلمان را در کنار اقلیت های قومی چینی و هندی تشکیل میدهد از مسائل مهم این کشور محسوب میشود.همچنین اظهار نظر در مورد سران کشور نیز موضوع حساسی است و اظهارات منفی نسبت به آنها را میتوان در چارچوب قوانین مورد محاکمه قرار داد.

این اقدام علیه فیسبوک درست چند هفته پیش از انتخابات در شش ایالت مالزی صورت میگیرد که انتظار میرود ائتلاف چند قومیتی انور را در مقابل ائتلاف محافظه کار مسلمانان مالایی قرار دهد.

فیسبوک بزرگترین پلتفرم رسانه های اجتماعی در مالزی است و حدود ۶۰ درصد از ۳۳ میلیون نفر جمعیت این کشور در این برنامه حساب کاربری ثبت شده دارند.

علاوه بر مالزی،برخی از دولت های جنوب شرقی آسیا نیز بارها به متا هشدار دادند که محتوای نامطلوب خود را حذف نماید.

در سال ۲۰۲۰، ویتنام،شرکت متا را تهدید کرد که اگر با خواسته های دولت جهت سانسور محتوای سیاسی محلی در پلتفرم خود موافقت نکند، فیسبوک را در این کشور تعطیل خواهد کرد. دولت ویتنام ،سال گذشته اعلام کرد که محتوای پلتفرم های رسانه های اجتماعی فعال در ویتنام در سه ماهه اول بیش از ۳۲۰۰ پست و ویدیو را که حاوی اطلاعات غلط بودند و قانون این کشور را نقض میکردند، حذف کرده اند.

در اندونزی، فیسبوک در سال ۲۰۱۹ صدها حساب، صفحه و گروه محلی مرتبط با یک سندیکای اخبار جعلی را حذف کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.