about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سنگاپور گامی رسمی برای راه‌اندازی واحد دفاع سایبری برداشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سنگاپور اصلاحاتی را در 2 لایحه تصویب کرده که راه را برای ایجاد یک واحد اطلاعات دیجیتال جدید به عنوان بخشی از نیروهای مسلح این کشور باز می‌کند. دولت این اقدام را در میان تشدید نفوذهای سایبری، که سیستم‌های حیاتی را تهدید می‌کند، ضروری توصیف کرده است.

واحد خدمات دیجیتال و اطلاعات جدید (DIS) سنگاپور، که برای اولین بار در ماه مارس امسال مطرح شد، به عنوان چهارمین سرویس زیر نظر نیروهای مسلح سنگاپور (SAF) و مسئول مبارزه با حملات آنلاین راه‌اندازی می‌شود. تیم واحد خدمات دیجیتال و اطلاعات جدید در کنار 3 سرویس دیگر، ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی، کار خواهد کرد تا به سیستم‌های دفاعی کشور برای کار به عنوان یک گروه جمعی کمک کند.

پیش‌بینی می‌شود واحد جدید تا پایان سال به‌وسیله یک رئیس سرویس دیجیتال و اطلاعات (CDI)، با ملحق شدن به 3 رئیس دیگر سرویس، عملیاتی شود.

نِگ انج هن (Ng Eng Hen )، وزیر دفاع سنگاپور در پارلمان گفت که سرویس دیجیتال و اطلاعات همچنین عضو شورای نیروهای مسلح خواهد بود و دارای اختیارات قانونی است و وظایف و اختیارات خود را برای رهبری واحد خدمات دیجیتال و اطلاعات جدید در مواقع درگیری انجام می‌دهد.

نِگ با اشاره به اینکه میدان نبرد به قلمرو سایبری گسترش یافته، اظهار داشت که واحد خدمات دیجیتال و اطلاعات جدید باید یک بازوی خدمات نظامی تمام عیار برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی سنگاپور باشد. وی خاطرنشان کرد :

«حوزه دیجیتال درست مانند هوا، زمین و دریا به یک میدان نبرد تبدیل شده که اگر محافظت نشود، می‌تواند امنیت و حاکمیت هر کشوری را تحت تأثیر قرار دهد. بازیگران دولتی و غیردولتی تشخیص داده‌اند که می‌توانند از دامنه دیجیتال برای دستیابی به اهداف خود، به ویژه هسته‌های تروریستی استفاده کنند. این مناطق برای جذب افراد آسیب‌پذیر، تبلیغ دروغین، تأمین بودجه، تهیه سلاح، خرابکاری یا دور زدن سیستم‌های امنیتی دولتی، به نرخ استاندارد برای شبکه‌های تروریستی تبدیل شده‌اند.»

به گفته وزیر دفاع سنگاپور، از آنجایی که تهدیدهای دیجیتالی در حال گسترش و روزانه میلیون‌ها نفر تحت تأثیر این تهدیدات هستند، می‌توانند تأثیر فیزیکی واقعی بر کشورهای ناآماده داشته باشند. وی با اشاره به حملات باج‌افزاری علیه خدمات مهم مانند اختلال در خط لوله «Colonial» ایالات متحده و قطع عرضه گاز، تصریح کرد که نفوذ سایبری می‌تواند بر سیستم‌های حیاتی از جمله سیستم‌های آب، بیمارستان‌ها، ترافیک هوایی و سیستم‌های مالی تأثیر بگذارد.

نِگ توضیح داد :

«حملاتی با مضرترین هدف مانند تضعیف حاکمیت یا امنیت سنگاپور، باید متمایز شوند و بر نیاز به یک واحد اختصاصی برای ساخت، آموزش و نگهداری نیروهای سایبری و قابلیت‌های دفاع از مرزهای دیجیتالی این کشور تأکید کرد. واحد خدمات دیجیتال و اطلاعات جدید تضمین می‌کند که سنگاپور در برابر طیف کامل تهدیدات علیه متجاوزان بالقوه دفاع می‌کند. محیط دیجیتال متخلخل‌تر از محیط فیزیکی است، اما واحد جدید مسئول محافظت در برابر این متجاوزان در آن حوزه خواهد بود.»

اصلاحات قانون نیروهای مسلح سنگاپور، که در پارلمان تصویب شد، راه را برای ایجاد رسمی واحد جدید همراه با تغییراتی در سایر قوانین برای اطمینان از اینکه خدمات جدید و سربازان رسماً به عنوان بخشی از ارتش به رسمیت شناخته می‌شوند، تعیین کرد. قانون اساسی همچنین برای اعطای اختیار به رئیس جمهور سنگاپور در انتصاب سرویس دیجیتال و اطلاعات اصلاح شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد