about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اقدام تأمل برانگیز گوگل پلی

فروشگاه اینترنتی گوگل در اقدامی تازه برنامه هایی که شارژ تلفن همراه را به سرعت کم می کنند، حذف کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ فروشگاه اینترنتی گوگل (Google Play)  بارها به دلایل مسائل امنیتی دچار مشکل شده بود. این بار در اقدامی تازه  این فروشگاه برنامه هایی که به طور مشکوک روی روند مصرف باتری کاربران تاثیر داشتند را حذف کرده است.

البته این فروشگاه اینترنتی مانند بسیاری از فروشگاه های برنامه تعداد زیادی بدافزار و برنامه مخرب را در درون خود جای داده است. زیرا پی بردن به ماهیت بسیاری از برنامه ها کار دشواری است. بسیاری از گردانندگان و مسئولان این فروشگاه ها به این موضوع واقف هستند، اما چاره ای برای برون رفت از آن نیافتند.

گوگل پلی که یک فروشگاه اینترنتی مربوط به برنامه های اندرویدی بوده، برای خاتمه دادن به این روند تمهیداتی اندیشیده است.

از این رو برنامه هایی که به صورت غیر عادی شارژ کاربران را کاهش می دهد را حذف کرده است. البته این اقدام شاید موثر نباشد اما برای شروع و گام اول عالی است. 

یکی از محبوب ترین برنامه ‌های سوء استفاده گری که اخیرا از پلی استور حذف شد، Sparkle Flashlight  بوده که در بین سال 2016 و 2017 نزدیک به یک میلیون بار بر روی پلی استور توسط کاربران دانلود شده بود.

 این برنامه با بهانه به روز رسانی در ماه مارس سال جاری، از گوشی کاربران برای اهداف تبلیغاتی استفاده کرده و به همین دلیل از فروشگاه نرم افزاری گوگل حذف شده است.

چندی پیش نیز گوگل اعلام کرد ۱۴۵ برنامه از فروشگاه گوگل پلی حاوی فایل های بدافزار برای حمله به رایانه کاربران ساخته شده اند. البته نکته قابل تامل اینجا است که شرکت امنیت  سایبری Palo Alto Networks اپلیکیشن های حاوی بدافزار را کشف کرد و به گوگل اطلاعات داده و خود این شرکت توان انجام این کار را نداشته است.

البته نکته تأمل برانگیز اینجا است که شرکت گوگل برخی برنامه ها را فقط به بهانه مصرف زیاد شارژ حذف کرده، زیرا این موضوع هیچ دلیل محکمه پسند و قابل قبولی برای حذف نیست.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/25 - 08:28- سایرفناوری ها

راه‌اندازی خدمات 5G در برخی ایالات هند

شرکت مخابرات هندی بی‌اس‌ان‌ال قصد دارد خدمات 5G را ظرف 5 تا 6 ماه در برخی ایالات هند راه‌اندازی ‌کند.

راه‌اندازی
1405/05/25 - 08:15- آسیا

راه‌اندازی چارچوب جامع امنیت سایبری ملی ۲۰۲۶ در پاکستان

وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاکستان از معرفی چارچوب جامع امنیت سایبری ملی ۲۰۲۶ خبر داد.

حمله
1405/05/25 - 08:06- جنگ سایبری

حمله سایبری اوکراین به بزرگ‌ترین خرده‌فروش آنلاین روسیه

سازمان اطلاعات دفاعی اوکراین از حمله سایبری به شرکت روسی «Wildberry» خبر داد.