about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دادگاه کیفری بین‌المللی، تنها دادگاه بین‌المللی دائمی جهان که مأموریت تحقیق و تعقیب قضایی نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت و جنایات جنگی را دارد، اعلام کرده است که حمله سایبری در سپتامبر علیه سیستم‌هایش، تلاش برای جاسوسی از آن بوده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این دادگاه که مقر آن در لاهه هلند است، ماه گذشته تایید کرد که هکرها به شبکه آن نفوذ کرده اند.

در به‌روزرسانی‌ای که روز جمعه منتشر شد، دیوان کیفری بین‌المللی اعلام کرد که از آن زمان به این نتیجه رسیده است که این حادثه، حمله‌ای هدفمند و پیچیده با هدف جاسوسی بوده است.

دادگاه گفت:

بنابراین این حمله می تواند به عنوان اقدامی جدی برای تضعیف اختیارات دادگاه تفسیر شود.

دیوان کیفری بین‌المللی که اطلاعات حساس مربوط به جنایات جنگی ادعایی و داده‌های مربوط به شاهدانی را که در صورت فاش شدن هویتشان ممکن است در معرض خطر قرار گیرند، در اختیار دارد، گفت که هنوز مشخص نکرده است که آیا در جریان حمله سایبری، اطلاعاتی به سرقت رفته است یا خیر.

دادگاه بین‌المللی کیفری اعلام کرد:

در صورتی که شواهدی یافت شود که داده‌های خاصی که به دیوان سپرده شده است به خطر افتاده است، دادگاه با افراد تحت تأثیر بلافاصله و مستقیماً تماس خواهد گرفت.

دادگاه هنوز ماهیت خاص این حمله سایبری را تأیید نکرده است، مانند اینکه آیا بدافزاری مستقر شده است یا خیر.

سونیا روبلا، سخنگوی دادگاه کیفری بین‌المللی (ICC)، بلافاصله به سوالات خبرگزاری ها درباره این حادثه، پاسخی نداد.

دادگاه گفت که هنوز تایید نکرده است که چه کسی پشت این حمله سایبری بوده است، اما خاطرنشان کرد که پیش بینی می کند که با کمپین های اطلاعات نادرست علیه دیوان کیفری بین المللی و مقامات آن، در تلاش برای مشروعیت زدایی از فعالیت های آن، مواجه شود.

دادگاه بین‌المللی کیفری در بیانیه خود خاطرنشان کرد که این حمله سایبری در زمان نگرانی‌های امنیتی گسترده و شدید درباره دادگاه صورت می‌گیرد.

پس از اینکه دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را صادر کرد، روسیه با صدور حکم بازداشت رئیس دیوان کیفری بین‌المللی، معاون آنها، دادستان ارشد و یکی از قاضی‌های آنها اقدام متقابل کرد.

در همان زمان، دادگاه بین‌المللی کیفری اعلام کرد که تحت تلاش‌های روزانه و مداوم برای حمله و اختلال در سیستم‌های خود قرار گرفته است.

در پاسخ به حمله سایبری بی‌سابقه به این دادگاه در ماه سپتامبر، دادگاه کیفری بین‌المللی گفت که در حال تقویت پادمان‌های امنیت سایبری خود است که شامل تقویت چارچوب مدیریت ریسک و اطمینان از وجود رویه‌هایی برای محافظت در برابر هرگونه خطر امنیتی احتمالی برای قربانیان و شاهدان خواهد بود.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد