about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اقدامات جدید انگلیس در حوزه‌ی جرائم سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ با به‌روزرسانی قوانین امنیت سایبری کشور انگلیس، مزاحمت‌های آنلاین به‌زودی تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت. با استفاده از این قانون، هرکسی که در انگلیس از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان ابزاری برای اذیت و آزار دیگران استفاده کند، محکوم خواهد شد. طبق اصلاحیه جدید قوانین سایبری، فعالیت‌های کاربران در رسانه‌های اجتماعی که با هدف قرار دادن افراد از طریق ایجاد پروفایل‌های جعلی، تمرین پورنو‌گرافی یا کمین‌ کردن برای قربانیان آنلاین انجام می‌شود، همگی جزء جرائم سایبری هستند.
به‌طور مثال ایجاد یک پروفایل به نام اشخاص و بارگذاری اطلاعات جعلی که به اعتبار و شخصیت آن‌ها صدمه وارد کند مصداق یک جرم سایبری محسوب می‌شود.
انگلیس در سال‌های اخیر به‌طور نگران‌کننده‌ای با رشد فزاینده جرائم سایبری مواجه است، جرائمی که در زمینه‌های خشونت علیه زنان و دختران بیشتر مشهود است. مجرمان به‌اشتباه فکر می‌کنند اگر از پروفایل‌های جعلی که در وب‌گاه‌های فرعی ساخته‌شده و از نام‌های جعلی استفاده می‌کنند، می‌توانند جرائم خود را غیرقابل ردیابی نگه ‌دارند.
سازمان امنیت قضایی انگلیس یک برنامه مشاوره عمومی را آغاز کرده تا به‌روزرسانی‌های قانونی در مورد رسانه‌های اجتماعی را به مردم آموزش دهد. دستورالعمل جرائم اینترنتی انگلیس ابتدا در سال 2012 منتشر شد ولی با ایجاد جرائم و مزاحمت‌های جدید نیاز به اصلاحات به وجود آمد.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد