about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اقتصاد انگلیس؛ آماج حملات سایبری در سال 2015

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ دولت انگلیس به تازگی آماری از حملات سایبری به مراکز تجاری این کشور منتشر کرده که ثابت می‌کند، دو سوم مراکز و سازمان‌های تجاری این کشور، در سال 2015، هدف حمله سایبری قرار گرفتند. بر اساس گزارش موردنظر، 25 درصد قربانیان، هر ماه، یک حمله سایبری را تجربه کردند. به ادعای گزارش منتشرشده، هزینه جبران خسارات ناشی از حملات سایبری، در بسیاری از موارد به میلیون‌ها پوند می‌رسد.
به دنبال انتشار این گزارش، ادوارد ویازی (Edward Vaizey)، وزیر دولت انگلیس، در مصاحبه‌ای عنوان کرد: "انگلیس، یکی از کشورهای پیشتاز در زمینه اقتصاد دیجیتال است و دولت حاضر نیز امنیت سایبری را از جمله اولویت‌های مهم خود می‌داند. شرکت‌های تجاری بسیاری، به صورت روزانه هدف حمله سایبری قرار گرفته و پول، اطلاعات و اعتبار خود از دست می‌دهند. مراکز تجاری باید توانایی محافظت از اطلاعات مشتریان خود را داشته باشند."
دولت انگلیس وعده داده تا 5 سال آینده، حدود دو میلیارد پوند برای مقابله با جرائم سایبری هزینه خواهد کرد. همچنین، دولت این کشور قصد دارد، مرکز ملی امنیت سایبری را در سال جاری تأسیس کند. مرکز ملی امنیت سایبری، وظیفه تأمین امنیت دیجیتال مراکز دولتی، تجاری و مشتریان را به عهده خواهد داشت.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد