about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افشای خیانت فیس بوک

محبوب ترین شبکه اجتماعی ایالات متحد آمریکا، به فروش اطلاعات کاربران خود متهم شد.

 

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ به تازگی مشخص شده که فیس بوک در سال 2015، اطلاعات 50 میلیون نفر از کاربران خود را به یک شرکت انگلیسی واکاوی و استخراج داده به نام کمبریج آنالیتیکا (Cambridge Analytica) فروخته است.

 

از هنگامی که این اخبار منتشر شدند، فیس بوک و کمبریج آنالیتیکا، به علت استخراج غیرقانونی اطلاعات از کاربران این شبکه اجتماعی، به اثرگذاری روی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و انتخابات ریاست جمهوری سال 2016  ایالات متحد متهم شدند. گویا این اتهام، به سبب حضور فیس بوک در ستاد انتخاباتی ترامپ بوده است.

 

به گفته یک منبع آگاه، الکساندر کوگن (Aleksander Kogan)، استاد روان شناسی کمبریج، نرم افزاری به نام «thisisyourdigitallife» ایجاد کرد. وی با این نرم افزار، از طریق یک آزمون روان شناسی، اطلاعات کاربران را گردآوری می کرد. این اقدام غیرقانونی، به مدت بیش از 2 سال پنهان ماند؛ تا کریستوفر وایلی (Christopher Wylie)، کارشناس تحلیلگری که قبلا با شرکت انگلیسی یادشده کار کرده بود، حقیقت نام برده را افشا نمود.

 

براساس گفته های وایلی، دسترسی به اطلاعات ارائه شده میلیون ها کاربر به کمبریج آنالیتیکا، تا اندازه ای آزاد بود که این شرکت می توانست تقریبا همه داده های آنان را به کار گیرد. اکنون با اقدامی غیرمنتظره، فیس بوک حساب کاربری وایلی در این شبکه اجتماعی و اینستاگرام را بدون هیچ دلیلی توقیف کرده است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.