about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک شرکت مستقر در لندن، میزان بیت کوین موجود در کیف پول گروه باج افزاری دارک ساید را افشا کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هفته گذشته مشخص شد که تاسیسات نفتی کولونیال آمریکا، 5 میلیون دلار را به عنوان باج به گروه هکری دارک ساید پرداخته کرده است. امروز نیز ابعاد دیگری از این رویداد سایبری نمایان شد.

طبق گزارش شرکت فعال در حوزه بلاک چین Elliptic، آن ها توانسته اند کیف پول بیت کوینی را پیدا کنند که ظاهرا متعلق به گروه دارک ساید می باشد. 

به ادعای این شرکت مستقر در لندن، دارک ساید تا به الان توانسته است دست کم 90 میلیون دلار باج از قربانیان خود دریافت کند. لازم به ذکر می باشد کلیه باج های دریافتی این گروه به شکل بیت کوین بوده است. 

این باج ها همگی پیش از غیرفعالسازی سرورهای این گروه در هفته گذشته به دست آمده بودند.

بنا بر گزارش شرکت Elliptic، کیف پول بیت کوین به دست آمده از گروه دارک ساید، در جهت دریافت باج از قربانیان مورد استفاده قرار می گرفته است. یکی از این باج ها از طرف بزرگ ترین خط لوله انتقال نفتی آمریکا به این گروه پرداخت شده بود. 

ظاهرا این کیف پول به مدت 9 ماه فعال بوده و در طی مدت، هکرها توانسته بودند بیش از 90 میلیون دلار باج از 47 قربانی خود دریافت کنند. میانگین باج به ازای هر قربانی چیزی حدود 1.9 میلیون دلار است. 

بر اساس گزارشات، نزدیک به 99 نهاد و شرکت در سرتاسر آمریکا تحت الشعاع تاکتیک های این گروه باج افزاری قرار گرفته اند. 

جو بایدن معتقد است که این گروه باج افزاری متعلق به روسیه و اروپای شرق می باشد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.