about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افشای برنامه آمریکا برای جاسوسی از موبایل‌ها

به نقل از خبرگزاری ایسنا، آژانس امنیت ملی آمریکا برای هک کردن لینک‌های اطلاعاتی به بازارهای اپلیکیشن دو شرکت گوگل و سامسونگ و واردکردن نرم‌افزارهای جاسوسی خود درگوشی‌های هوشمند برنامه داشته است.

پایگاه خبری اینترسپت اعلام کرد که این سازمان اطلاعاتی آمریکایی این برنامه را با همکاری گروه موسوم به اتحاد پنج چشم متشکل از انگلیس، کانادا، نیوزلند و استرالیا پیش برده است.

در این گزارش که بر اساس اسناد فاش شده توسط ادوارد اسنودن مأمور سابق آژانس امنیت ملی آمریکا است، آمده که هدف از این برنامه افزایش تجسس درگوشی‌های هوشمند بوده است.

بر اساس اسناد محرمانه افشاشده توسط اسنودن، به نظر می‌رسد درباره این برنامه در نشست‌های سرویس‌های اطلاعاتی در سال‌های 2011 و 2012 مذاکره شده است.

این پروژه جاسوسی موسوم به شاخ محرک به آژانس‌های اطلاعاتی این امکان را می‌داده که ارتباطات گوشی‌های هوشمند با بازارهای دانلود اپلیکیشن را به‌اصطلاح بربایند و به‌طور مخفیانه نرم‌افزار جاسوسی خود را درگوشی کاربر وارد کنند و اطلاعات موجود درگوشی را برداشت کنند.

آژانس‌های جاسوسی همچنین می‌توانستند از این نرم‌افزار برای ارسال اطلاعات غلط به اهداف خود و گیج کردن دشمنان احتمالی خود استفاده کنند.

پایگاه خبری اینترسپت همچنین گزارش داده است، بخشی از این برنامه جاسوسی به دلیل نگرانی درباره وقوع یک بهار عربی دیگر یا گسترش جنبش‌های مردمی بوده است. آژانس‌های جاسوسی مشخصاً این برنامه برای منطقه آفریقا و به‌ویژه کشورهای سنگال، سودان و کنگو در نظر گرفته بودند ولی سرورهای دانلود اپلیکیشن در فرانسه، کوبا، مراکش، سوییس، باهاما، هلند و روسیه را نیز هدف قرار داده‌اند.

در آن زمان، بازار اپلیکیشن گوگل بازار اندروید نام داشت ولی در حال حاضر به گوگل پلی تغییر نام داده است. آژانس‌های جاسوسی گروه پنج چشم برای توسعه این برنامه، ضعف‌هایی را در مرورگر یوسی بروزر که متعلق به گروه علی‌بابا که در چین و هند محبوب است و حدود 500 میلیون کاربر دارد، پیداکرده‌اند.

این سند همچنین توسط شبکه خبری سی‌بی‌سی کانادا منتشرشده که می‌گوید هدف از این برنامه جمع‌آوری اطلاعات درباره مظنونین تروریستی و دیگر اهداف اطلاعاتی ازجمله جستجوهای آنلاین، شمارهای سیم‌کارت، آی‌دی دستگاه‌ها و موقعیت گوشی‌های هوشمند بوده است.

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .