about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

هکرهای طرفدار فلسطین در حال توزیع آنلاین فایلی با اطلاعات 6.5 میلیون از شهروندان رژیم صهیونیستی مربوط به رأی‌دهندگان سال 2020 هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته وبگاه «Ynet»، فایلی که گفته می‌شود حاوی فهرست رأی‌دهندگان مربوط به سال 2020 و جزئیات حدود 6.5 میلیون اسرائیلی است، در سایه جنگ با حماس توسط گروه‌های هکری طرفدار فلسطین فاش شد. پرونده اصلی ظاهراً در سال 2021 از برنامه «Elector»، که به‌وسیله حزب لیکود در مبارزات انتخاباتی خود استفاده می‌شد، به سرقت رفت و 2 سال و نیم پیش به صورت آنلاین به بیرون درز کرد.

این فایل در روزهای اخیر در گروه‌های تلگرامی مرتبط با روسیه توزیع شده و غیرممکن نیست که مربوط به هکرهایی باشد که در آن زمان به اپلیکیشن الکتور نفوذ کرده‌اند. در سال 2021 برای اولین بار گزارش شد که اپلیکیشن Elector که توسط چندین حزب از جمله لیکود و شاس برای مدیریت فهرست رأی‌دهندگان استفاده می‌شد، هک شده است. ظاهراً این هک سپس با هدف باج‌گیری از شرکت Elector انجام شد. لازم به ذکر است که این شرکت قبلاً سرقت اطلاعات از خود را تکذیب کرده بود.

فایل فاش شده شامل برخی اطلاعات حساس از جمله نام کامل، شماره تلفن، آدرس کامل، آدرس برگه رأی، جنسیت و آدرس ایمیل است. منبع پرونده در فهرست رأی‌دهندگان رژیم صهیونیستی است که برای آماده‌سازی هر انتخابات به احزاب مختلف منتقل می‌شود.

اطلاعات را می‌توان برای اهداف بسیاری از جمله کلاهبرداری، فیشینگ کاربران و به طور کلی کمک به بقیه کشورها استفاده کرد. برخی اطلاعات موجود در آن ممکن است قدیمی باشند، اما بیشتر آنها احتمالاً هنوز جدید هستند. با توجه به فعالیت سایبری قابل توجه در میان گروه‌های هکری حامی فلسطین، این مشکلی است که شاید بسیار خطرناک باشد. تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر تلاش برای آسیب رساندن به اسرائیلی‌ها از طریق جزئیات موجود در این پرونده که اوایل سال 2021 توزیع شد، گزارش نشده است.

سامانه ملی سایبری رژیم صهیونیستی در حال بررسی این موضوع است و توصیه‌های زیر را منتشر کرد :

•    این اطلاعات را می‌توان برای تلاش‌های فیشینگ استفاده کرد که از نام کوچک در پیام‌ها استفاده می‌کنند و ممکن است قابل اعتماد به نظر برسند. بنابراین از کلیک روی لینک‌های ارسال شده در پیام‌ها خودداری کنید و در صورت لزوم از طریق جستجوی مرورگر وارد وب‌سایت رسمی شوید.
•    آیا درخواست اخاذی یا درخواست ارائه اطلاعات شخصی، رمز عبور یا کد واتساپ دریافت کرده‌اید؟ فرستنده را مسدود کنید و با استفاده از دکمه گزارش در تنظیمات تماس، او را به واتس‌اپ گزارش دهید.
•    از حساب‌های ایمیل، شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌هایی مانند واتس‌اپ محافظت کنید : رمز عبوری را انتخاب کنید که حدس زدن آن دشوار است و تأیید 2 مرحله‌ای را اجرا کنید : یک کد اضافی برای رمز عبور. ترجیحاً از برنامه‌هایی استفاده کنید که کدهایی را برای تأیید 2 مرحله‌ای (تأییدکننده) تولید می‌کنند و کمتر از گزینه دریافت کد در پیام استفاده کنید.
•    به تماس‌های تلفنی که از شما اطلاعات شخصی را می‌خواهند مشکوک باشید، حتی اگر نماینده اطلاعاتی را که در مورد شما دارد مانند آدرس محل سکونت شما فهرست کند. 
•    در صورت مشکوک شدن به حمله سایبری، با شماره 119 با سامانه ملی سایبری تماس بگیرید.

Paragraphs
1
1

منبع:

تازه ترین ها
رونق
1404/02/16 - 16:21- هوش مصنوعي

رونق گردشگری چین توسط هوش مصنوعی

چین با نوآوری‌های هوش مصنوعی، گردشگری خود را رونق می‌دهد.

افزایش
1404/02/16 - 15:52- هوش مصنوعي

افزایش درآمد شرکت‌ها با پذیرش هوش مصنوعی

با پذیرش هوش مصنوعی، درآمد کسب‌وکارهای بریتانیا افزایش‌یافته است.

حملات
1404/02/16 - 15:38- جرم سایبری

حملات سایبری گسترده علیه مدارس و دانشگاه‌های آمریکا

در روزهای اخیر، چندین مدرسه و دانشگاه در ایالات متحده هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند که موجب اختلالات گسترده در فعالیت‌های آموزشی شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.