about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

افشای اطلاعات شخصی در نمایشگاه E3

اطلاعات شخصی بیش از ۲۰۰۰ خبرنگار و تحلیلگر حاضر در نمایشگاه E3 افشا شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ فایل حاوی اطلاعات محرمانه بیش از ۲ هزار روزنامه نگار، تولید کننده محتوا و دیگر فعالان حوزه بازی به خاطر یک آسیب پذیری در وب سایت رسمی نمایشگاه E3 افشا شده است.

نمایشگاه E3 که هر ساله با شرکت کمپانی های بزرگی نظیر مایکروسافت، سونی، یوبی‌سافت و نینتندو در آمریکا برگزار می‌شود، بزرگترین رویداد دنیای گیم به شمار می رود. روز گذشته فایل ثبت نام بیش از ۲ هزار روزنامه نگار، تولید کننده محتوا، تحلیلگر و دیگر فعالان حوزه بازی روی سایت نمایشگاه منتشر شده بود.

برگزاری این نمایشگاه بر عهده انجمن نرم افزارهای سرگرمی آمریکا (ESA) قرار دارد. این انجمن مدعی شده دلیل انتشار لیست یک آسیب پذیری بوده و فایل مذکور و لینک های مرتبط به آن پس از اطلاع از این مشکل سریعا از روی سایت نمایشگاه حذف شده. با این حال مشکل آنجاست که افراد بسیاری از قبل فایل را دانلود کرده و در حال دست به دست کردن آن در سایت ها و فوروم های بازی هستند.

اغلب روزنامه نگاران و کارشناسان در این لیست شماره تلفن و آدرس محل کار را خود را ارایه کرده اند اما بسیاری دیگر از جمله فریلنسرهای تولید کننده محتوا شماره تماس و آدرس های شخصی خود را قید کرده اند که حالا در دسترس عموم قرار گرفته و احتمال سوءاستفاده از آن وجود دارد. همین حالا هم تعدادی از این افراد از مزاحمت های تلفنی شکایت کرده اند.

خبر مربوط به افشای سهوی این لیست نخستین بار توسط کانال یوتیوبی روزنامه نگاری به نام Sophia Narwitz منتشر شد. وی در این ویدیو حتی نحوه دسترسی به این فایل که Registered Media List نام داشت ، را نیز اعلام کرده بود. هرچند این فایل از سایت E3 حذف شده اما در نسخه آرشیو هنوز لینک Registered Media List به چشم می خورد. نکته عجیب اینجاست که دیروز حتی با کلیک روی این لینک در نسخه ذخیره شده گوگل هم فایل دانلود می شد.

تازه ترین ها
دستگیری
1405/07/02 - 11:44- آسیا

دستگیری جوان 19 ساله بحرینی به اتهام اخاذی اینترنتی

بحرین مردی ۱۹ ساله را به اتهام اخاذی اینترنتی از نوجوانی ۱۴ ساله بازداشت کرد.

تأکید
1405/07/02 - 11:35- هوش مصنوعي

تأکید سازمان ملل بر حفاظت قوی در حوزه هوش مصنوعی

رهبران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل خواستار تدابیر حفاظتی قوی‌تر در حوزه هوش مصنوعی شدند.

کامبوج
1405/07/02 - 11:27- آسیا

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین

کامبوج میزبان کنفرانس بین‌المللی دو روزه مبارزه با کلاهبرداری‌های آنلاین با حمایت اینترپل بود.