about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان شرکت امنیتی «Group-IB» از افشای اطلاعات بانکی شهروندان کره جنوبی خبر دادند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی (Group-IB) در گزارشی تازه از افشای اطلاعات مشتریان بانکی در کره جنوبی و ایالات‌متحده آمریکا خبر دادند. 

این پایگاه داده شامل اطلاعات بیش از 397 هزار کارت اعتباری و بدهی بوده و در 9 آوریل 2020 در فروشگاه جوکر (Joker's Stash) استش به فروش گذاشته‌شده است.  

به گفته کارشناسان این شرکت 30 تا 40 درصد کارت‌ها معتبر بوده و ارزش هریک از آن‌ها 5 دلار برآورد می‌شود. بیش از 49 درصد از کارت‌ها متعلق به مشتریان بانکی کره است.

داده‌های کارت‌های بانکی کره کالایی کمیاب در وب تاریک بوده و آخرین پایگاه داده مربوط به این کشور 8 ماه پیش در وب تاریک به فروش گذاشته‌شده است.

این پایگاه داده شامل اطلاعات شیار دوم کارت‌ها بوده و مجرمان سایبری از طریق آن می‌توانند اقدام به کلونینگ (Cloning) کارت‌ها و سرقت وجه نمایند. شیار دوم شامل اطلاعاتی در رابطه با کد کشور و تاریخ انقضاء کارت و پیش‌شماره کارت، شماره‌حساب و سی‌وی‌وی است.  

اطلاعات این شیار در تراکنش‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که ارائه فیزیکی کارت توسط کاربر لازم است و سرقت آن از طریق  پایانه‌های آلوده پوز، اسکیمرهای عابربانک‌ها یا سیستم‌های پرداخت فروشنده انجام می‌شود. 

به اعتقاد کارشناسان گروپ آی‌بی اطلاعات لو رفته برای خریدهای آنلاین کافی نیست؛ اما مجرمان می‌توانند از طریق آن‌ها اقدام به کلونینگ نمایند. 

کلونینگ به کپی اطلاعات کارت‌های اعتباری یا بدهی مسروقه روی یک کارت جدید گفته می‌شود. کلاه‌برداران بعد از دریافت اطلاعات کارت فرد با استفاده از خواندن اطلاعات نوار مغناطیسی که در پشت کارت‌بانکی قرار دارد، اقدام به تهیه کپی از کارت‌بانکی نموده و از آن در تراکنش‌های بانکی استفاده می‌نمایند.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.