about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکرها اطلاعات متعلق به آزمایشگاه تحقیقات هسته ای آمریکا را فاش کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، یک آزمایشگاه هسته ای آمریکا توسط یک گروه هکری مورد نفوذ قرار گرفته و اطلاعات به سرقت رفته آن در سایت این گروه هکری منتشر شده است.

گروه هکری سجد سک (SiegedSec) مسئولیت حمله به آزمایشگاه ملی آیداهو (INL)، یک مرکز تحقیقات هسته ای که توسط وزارت انرژی آمریکا اداره می شود را بر عهده گرفت. 

این آزمایشگاه شامل ۵۰ رآکتور هسته ای آزمایشی است که شامل مدل های قدیمی تر مانند اولین نمونه هایی است که برق قابل استفاده تولید می کنند.

گروه هکری سجد سک (SiegedSec) اعلام کرد که به صدها هزار داده کاربران، کارمندان و شهروندان دسترسی پیدا کرده است.

این گروه به عنوان اثبات اقدامات خود، تصاویری از ابزارهای مورد استفاده برای دسترسی به سیستم های آزمایشگاه ملی آیداهو (INL) را به همراه داده های به سرقت رفته در سایت خود به اشتراک گذاشت.

در حالی که هیچ یک از داده های به سرقت رفته مربوط به تحقیقات هسته ای نیست، این حادثه نگرانی هایی را در مورد امنیت اپراتورهای زیرساخت های حیاتی برانگیخته است.

یکی از سخنگویان این شرکت اعلام کرد که از این اقدام آگاه بوده و اقداماتی را برای حفاظت از داده های خود انجام داده است. 

آزمایشگاه ملی آیداهو مشخص کرد که هدف یک رخنه اطلاعاتی امنیت سایبری بوده و سرورهای پشتیبانی کننده از سیستم اوراکل را که از برنامه های منابع انسانی آن پشتیبانی می کند، تحت تاثیر قرار داده است. 

لوری مک نامارا، سخنگوی آزمایشگاه ملی آیداهو گفت: 

اقدامات فوری برای حفاظت از داده های کارمندان انجام گرفته است.

آزمایشگاه ملی آیداهو با اف بی آی و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت وزارت امنیت داخلی در تماس بوده تا میزان داده های تحت تاثیر این حادثه را بررسی کند.

برخلاف گروه های باج افزاری که داده ها را به سرقت می برند و سپس در ازای حذف یا بازگشت داده های مذکور از قربانیان خود اخاذی می کنند، گروه هکری سجد سک (SiegedSec) داده های به سرقت رفته را به صورت آشکار در کانال تلگرام خود منتشر کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.