about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ به ادوبی نشان داد که همچنان گذرواژه‌های ضعیف، دارای محبوبیت هستند؛ به طوری که ۲ میلیون نفر همچنان از «123456» به عنوان گذرواژه‌ی خود استفاده می‌کنند.

موسسه خبری سایبربان: نفوذ به ادوبی نشان داد که همچنان گذرواژه‌های ضعیف، دارای محبوبیت هستند؛ به طوری که ۲ میلیون نفر همچنان از «123456» به عنوان گذرواژه‌ی خود استفاده می‌کنند و نقض امنیتی ادوبی گذرواژه‌ی ۳۸ میلیون کاربر را از سراسر جهان افشا کرد.

چنانچه پیش از این گفتیم نقض امنیتی ادوبی گذرواژه‌ی ۳۸ میلیون کاربر را از سراسر جهان افشا کرد و به گفته‌ی یکی از پژوهش‌گران امنیتی ۱٫۹ میلیون از آن‌ها عبارت ساده‌ی «123456» را به عنوان گذرواژه استفاده می‌کنند.

به گزارش Jeremi Gosni، کارشناس امنیت گذرواژه، که این گذرواژه‌ها را درون پرونده‌ای به صورت برخط یافت، نیمی از کاربران از عبارت «123456789» به عنوان گذرواژه‌ی خود استفاده کرده‌اند. ظاهراً ۲۰ گذرواژه‌ی پرکاربردتر همگی از عبارات ساده هستند و این امر به گفته‌ی کارشناسان بسیار نگران‌کننده می‌باشد.

در حالی که ابتدای امر ادوبی بیان می‌کرد تنها ۳ میلیون گذرواژه به خطر افتاده اما کمی بعد مشخص شد که ۳۸ میلیون گذرواژه و طی گزارش دیگری ۱۵۰ میلیون مورد به خطر افتاده است.

The Register وجود چنین گذرواژه‌هایی را تاسف‌برانگیز خواند و بیان کرد در صورتی که نفوذگران برای به دست آوردن چنین گذرواژه‌هایی زحمتی را متحمل شده باشند، جای تعجب دارد! از آن‌جایی که ۱٫۹ میلیون کاربر از عبارت «123456» به عنوان گذرواژه‌ی خود استفاده می‌کنند با بدشانسی هم بیش از ٪۱ شانس برای گشودن قفل یک حساب‌کاربری وجود دارد.

به گفته‌ی پژوهش‌گران ESET در چنین مواردی حتی اگر کاربر از گذرواژه‌ی قدرتمندی هم استفاده می‌کند در معرض خطر قرار دارد و در صورتی که از همان گذرواژه در وب‌گاه‌های دیگر استفاده کرده باید به فکر تعویض آن‌ها باشد.

پژوهش‌گران، نفوذ به ادوبی را بی‌سابقه خواندند چرا که طی این رخداد کدمنبع نرم‌افزارِ ادوبی آکروبات نیز به دست نفوذگران افتاد که دست‌آوردِ مهمی برای آن‌ها محسوب می‌شود.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.