about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

افشای ابعاد جدیدی از حمله به کسپراسکی

اسنادی به تازگی از ادوارد اسنودن منتشر شده است که نشان می‌دهد NSA و GCHQ در هک کردن یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های امنیت سایبری جهان نقش داشته‌اند و این کار را با شیوه‌ای جدید انجام داده‌اند.
وب‌سایت Business Insider با انتشار این خبر ابعاد جدیدی از هک شدن کسپراسکی را نمایش داده است. در این خبر آمده است که نرم‌افزاری در این حمله مورد استفاده قرار گرفته که با استفاده از آن امکان شنود و رصد تمام اطلاعات ورودی و خروجی شرکت فراهم بوده است. به عنوان مثال مهاجمان دسترسی کاملی به ایمیل‌های این شرکت بزرگ امنیت سایبری داشته‌اند.
این وب‌سایت خبری، خبر منتشرشده را با استناد به اطلاعات به‌دست‌آمده از جانب اسنودن منتشر کرده است. هک شدن این شرکت روسی، یک موضوع راهبردی برای روس‌ها محسوب می‌شود چرا که این شرکت بزرگ مسئولیت تأمین امنیت بسیاری از رایانه‌های جهان را بر عهده دارد و در صورتی که هکری بتواند به این شرکت نفوذ کند به معنی بروز ناامنی برای کلیه رایانه‌ها و سیستم‌هایی است که از نرم افزارهای این شرکت برای امنیت خود استفاده کرده‌اند.
برخی از کارشناسان معتقد هستند که هدف از این کار انگلیس و آمریکا، دسترسی به آسیب‌پذیری‌هایی بوده که این شرکت روسی در پی یافتن راه‌حلی برای آنها بوده است تا از این طریق بتوانند گستره نفوذ خود به رایانه‌های جهان را گسترش دهند.
شرکت کسپر نیز در رابطه با انتشار این خبر بیانیه‌ای صادر کرده است که به بخش‌هایی از آن اشاره می‌کنیم:
«این بسیار نگران‌کننده است که انگلیس و آمریکا به جای مبارزه با دشمنان خود به فکر هک کردن شرکت‌های امنیت سایبری در جهان افتاده‌اند. کسپر شرکتی است که دائماً در حال تلاش برای حفظ امنیت کل دنیا است. لازم به ذکر است که این اتفاق موضوع تازه‌ای نیست و ما تمام تلاش خود را به کارخواهیم بست تا امنیت شرکت و کاربرانمان را در سراسر دنیا تأمین کنیم.»

 

تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.