about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مقامات روسیه اعلام کردند بیشترین میزان حملات سایبری از خاک آمریکا انجام می‌شوند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه در مصاحبه با روزنامه «آرگومنتی ای فاکتی» اعلام کرد غرب در تلاش است برخی واقعیت‌های مربوط به حملات سایبری را مسکوت نگه دارد.

آلِک خراموف (Oleg Khramov)، معاون دبیر شورای امنیت ملی روسیه بیان داشت تحقیقات شرکت‌های روسی و خارجی حوزه امنیت اطلاعات نشان می‌دهند بیشترین میزان حملات سایبری با استفاده از زیرساخت‌هایی اطلاعاتی مستقر در آمریکا انجام‌ می‌شود. 

این مقام دولتی اظهار داشت آمریکایی‌ها در فعالیت‌های مخرب پیشگام هستند و طی سال‌های 2016 تا 2019 حدود 40 تا 75 درصد از نفوذهای مخرب از خاک این کشور انجام‌شده است. 

به گفته وی، این اطلاعات در غرب افشا نمی‌شوند؛ اما اطلاعاتی که در دسترس عموم قرار دارند به هرکسی که عقل سلیم دارد نشان می‌دهد که ادعای جامع بودن تهدیدات روسیه در فضای سایبری بی‌اساس است. 

مقامات روسیه همواره به آمریکا پیشنهاد می‌کنند در مسائل مربوط به مبارزه با حملات رایانه‌ای تعامل سازنده و بدون جهت‌گیری سیاسی داشته باشند. 

خراموف خاطرنشان کرد آمریکا و متحدانش روسیه، چین، کره شمالی و ایران را متهم به حملات سایبری می‌کنند؛ زیرا با این کار می‌توانند اقدامات بعدی خود خصوصاً خصلت زورگوبودنشان در برخورد با رقبای ژئوپلیتیک را در برابر افکار عمومی توجیه کنند.

پیشتر آندری کروتسکیخ (Andrey Krutskikh)، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی امنیت سایبری و مدیر دپارتمان بین‌المللی امنیت اطلاعات وزارت امور خارجه اعلام کرده بود از آغاز سال 2020 بالغ‌بر 10 هزار حمله سایبری علیه تأسیسات سازمان‌های دولتی، سازمان‌های مالی و اعتباری، حوزه بهداشت، صنایع دفاعی و حوزه‌های علمی آموزشی روسیه ثبت شده است.  

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.