about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

فرانسیس هاگن افشاگر فیس بوک در مورد خطرناک بودن الگوریتم های این شبکه اجتماعی و دستکاری ذهن انسان از طریق این الگوریتم ها افشاگری کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از کانورسیشن، وی که قبلا مدیر تولید فیس بوک بوده با حضور در سنای آمریکا اذعان کرد که این شبکه اجتماعی به کودکان آسیب می رساند، تفرقه ایجاد کرده و دموکراسی را تضعیف می کند.

وی افزود مدیران فیس بوک از این تهدیدها آگاه هستند، اما به کسب سود بیشتر از مردم اهمیت می دهند و کنگره آمریکا باید قوانینی را برای تغییر این وضعیت وضع کند.

مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک در واکنش به این ادعاها مطلبی را در صفحه شخصی خود در فیس بوک ارسال کرد و اظهارات این مدیر سابق فیس بوک را بی معنا توصیف کرد. وی افزود که فیس بوک عمیقا به موضوعات مربوط به امنیت کاربران اهمیت می دهد. او در ادامه نوشت: این ادعا که ما عامدانه محتوایی را ترویج می کنیم که افراد عصبانی می کند و از این طریق سود کسب می کنیم عمیقا غیرمنطقی است. ما از تبلیغات درآمد کسب می کنیم و تبلیغ کنندگان دائماً به ما می گویند علاقه ای به نمایش تبلیغات خود در کنار محتوای مضر یا خشمگینانه ندارند.

بر طبق اظهارات هاگن کسب و کار تبلیغات محور فیس بوک نیازمند آن است که کاربران را برای حداکثر مدت ممکن در پلتفرم های وابسته به فیس بوک فعال نگه دارد و این شرکت برای تحقق این هدف به دنبال دامن زدن به احساسات منفی در کاربران است.

کم کاری گروه های فعال در فیس بوک که باعث می شود آنها توانایی نظارتی کافی نداشته باشند و نتوانند در برابر محتوای مضر واکنش نشان دهند، مشکل دیگری است که هاگن به آن پرداخته است. وی در جلسه استماع سنای آمریکا گفته است من در یک تیم ضدجاسوسی کار می کردم و گروه ما تنها می توانست به یک سوم موارد موجود بپردازد.

وی توصیه کرد به جای تقسیم کردن فیس بوک، برای حل این مشکل تغییراتی دیگری در این شبکه اجتماعی ایجاد شود که از جمله آنها می توان به نمایش فید خبری بر مبنای ترتیب زمانی و نیز وادارکردن کاربران به مطالعه مقالات قبل از ارسال آنها اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/17 - 21:18- آمریکا

هشدار آژانس سایبری آمریکا نسبت به حملات هکرها به بخش نفت و گاز

برترین آژانس امنیت سایبری داخلی آمریکا هشدار داده که هکرها زیرساخت‌های نفت و گاز را هدف گرفته‌اند و از ضعف در شیوه‌های امنیتی بهره‌برداری می‌کنند.

ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.