about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ادوارد اسنودن، در چشم بسیاری همانند یک قدیس سکولار است. پیمانکار سابق و فراری آژانس امنیت ملی ایالت متحده، کار خود را قربانی کرد و آزادی خود را برای افشای خطاکاری نظام مند سازمان‌های اطلاعاتی غربی به خطر انداخت. 

ادوارد اسنودن، در چشم بسیاری همانند یک قدیس سکولار است. پیمانکار سابق و فراری آژانس امنیت ملی ایالت متحده، کار خود را قربانی کرد و آزادی خود را برای افشای خطاکاری نظام مند سازمان‌های اطلاعاتی غربی به خطر انداخت. 

    

سالیان درازی است که جاسوسان آمریکا و انگلیس در دیگر کشورهای غربی و آسیایی به ذخیره مقادیر زیادی اطلاعات از ایمیل‌های داخلی و تماس‌های تلفنی خصوصی پرداخته اند. آنها با استفاده از دستورات دادگاه مخفی و به زور همکاری کردن با آنها تقریبا توانستنه اند هر ارتباطات بین المللی را مورد نفوذ خود قرار دهند.

موسسه خبری سایبربان:پس از سرقت شجاعانه از اسرار آژانس امنیت ملی آمریکا، اسنودن 30 ساله به یک مکان مخفی فرار کرد تا بتواند حقانیت گفته‌های خویش را اثبات کند. عملیات اسنودن بزرگترین فاجعه اطلاعاتی برای غرب محسوب می‌شود.

تمامی تبیلیغات بیهوده رسانه‌ها همچون گاردین و بی بی سی، موارد منتشر شده اسنودن، خطاکاری‌های گمراه کننده و یا سوء استفاده گر توسط آژانس امنیت ملی ایالت متحده و همتای بریتانیایی آن GCHQ را سیستماتیک ثابت نمی‌کنند.
 

آنها این افشاگری‌ها را معمولی جلوه داده و تنها به اسلایدهای پاور پوینتی که نشان دهنده اشکالات و جاسوسی‌های آژانس و همچنین جستجو در انبار وسیعی از اطلاعات جمع آوری شده است، بسنده می‌کنند. اما این افشاگری‌ها فاقد هر متن و توضیحی می‌باشند و بسیار مبهم و بدون بررسی دقیق بیان می‌شوند.


در دنیای جاسوسی، حتی اگر به تعداد انگشتان یک دست شماری از اسناد محرمانه به بیرون درز پیدا کنند ممکن است که تبعات آن بسیار عظیم باشد. اماهنگامی که شکاف داده‌ها ده‌ها هزار نفر را درگیر کند، ممکن است که برای کشور مربوطه فلج کننده باشد.

این در حالیست که مخالفان اسنودن آسیب هایی که توسط افشاگری‌های او به وجود آمده را به مراتب متناسب با منافع یک کشور می‌دانند و آن کشور هم روسیه است که در حال حاضر در آنجا پناهنده شده است. 

در تفسیرهایی که از کارشناسان امنیتی و متخصصان اقتصادی بیان شده، اسناد به سرقت رفته آژانس امنیت ملی ایالت متحده، روابط امریکا با اروپا و سایر متحدان را تضعیف کرده و حتی صدمات جبران ناپذیری را از خود بر جای گذاشته است. حتی باعث شده تا اعتماد عمومی نسبت به سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی غربی کمتر و جایگاه غرب در چشم جهانیان تضعیف شود.

ائتلاف اقیانوس اطلس قبل از افشاگری‌های اسنودن در وضعیت خطرناکی به سر می‌برد اما در حال حاضر احساسات ضد آمریکایی در آلمان و دیگر کشورهای اروپایی به آتش کشیده شده است.

باید نشست و منتظر ماند تا در آینده چه اتفاقات دیگری در روابط ایالت متحده با کشور‌های دیگر در پس افشاگری‌های اسنودن رخ خواهند داد. /

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد