about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افسران سایبری زن در ارتش هند

ارتش هند، استفاده از افسران خانم برای مقابله با افزایش تهدیدات جنگ سایبری را راهکاری موثر در این عرصه می‌داند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ژنرال بیپین راوات (Bipin Rawat)، فرمانده ارتش هند، همراه با تیمی از متخصصان قصد دارد هرچه سریع‌تر، تیمی از افسران آموزش‌دیده زن در امور سایبری را در این ارتش به‌کارگیری کند و از آن‌ها برای مقابله با تهدیدات سایبری بهره‌برداری نماید.
در گزارشی که در این زمینه منتشرشده آمده است: «هدف ارتش از این اقدام، تقویت تیم‌های امنیت سایبری، در مواقعی است که نیروهای مسلح با تهدیدات امنیت سایبری از جانب بازیگران دولتی و غیردولتی مواجه می‌شوند. استفاده مؤثر از افسران زن و کارآزموده در زمینه امنیت سایبری، کمک بزرگی به ارتش در این زمینه خواهد کرد.»

به اعتقاد کارشناسان امنیت سایبری هندی، امروزه به‌خصوص تهدیدات سایبری از طرف کشورهایی چون چین و پاکستان، به چالشی بزرگ برای ارتش هند تبدیل شده است؛ بنابراین انتخاب بانوان علاوه بر ایجاد فرصت‌های بیشتر برای ارتش، سبب استفاده از مهارت‌ها و تخصص آنان در برخورد با این تهدیدات خواهد شد.

هند اولین کشوری در این زمینه نیست که قصد دارد از توان زنان در امور امنیت سایبری بهره‌برداری نماید. پیش‌ازاین نیز آمریکا، انگلستان و رژیم صهیونیستی برنامه‌هایی را برای حضور زنان در امور امنیت سایبری، پیاده‌سازی کرده بودند.
 

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.