about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش گارتنر، نسل پنجم با کاهش کل هزینه‌های زیرساخت‌های بی‌سیم افزایش می‌یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ علیرغم افزایش مداوم فن‌آوری نسل پنجم در شبکه‌های حامل، طبق آخرین پیش‌بینی شرکت تحقیقاتی گارتنر (Gartner)، هزینه‌های کلی برای زیرساخت‌های بی‌سیم امسال کمی کاهش خواهد داشت.

با وجود بیماری کووید-19، ساخت و سازهای جدید در بیشتر مناطق جهان اتفاق افتاده است، که این موضوع به کاهش رشد استقرار زیرساخت‌های 5G کمک کرد. کارشناسان معتقدند که سرمایه‌گذاری کلی در نسل پنجم باید تقریباً 2 برابر شود و به حدود 8.1 میلیارد دلار برسد.

مایکل پوروفسکی (Michael Porowski)، تحلیلگر ارشد گارتنر گفت که مسئله اصلی سرمایه‌گذاری روی فناوری‌های قدیمی‌تر است؛ نسل پنجم همزمان با افزایش، در حال تبدیل شدن به قطعه بزرگ‌تر کل زیرساخت‌های بی‌سیم است، اما هنوز چندان بزرگ نیست که زیرساخت‌های بی‌سیم به مسئله انحصاری تبدیل شوند. لایه کلان، شامل فناوری موروثی، هنوز هم یک بازار 30 میلیارد دلاری است.

از این رو پیش‌بینی می‌شود هزینه‌های کلی زیرساخت‌های بی‌سیم در سال جاری 4.4 درصد کاهش یابد. محققان انتظار دارند که سرمایه‌گذاری در این منطقه در سال 2021 دوباره آغاز شود و درنتیجه از فناوری «4G/LTE» به سمت 5G برود. تلاش برای تغییر و حرکت به سمت نسل پنجم احتمالاً تا سال 2022 انجام می‌شود؛ این امر نیازمند افزایش سرعت هزینه‌های نسل پنجم است و باید منجر به پوشش 5G تا سال 2023 برای 95 درصد جمعیت بازارهای کامل شود.

 به گفته پوروفسکی، این مسئله کاهش قسمتی از هزینه‌های فناوری موروثی را جبران می‌کند. در حال حاضر، ارائه دهندگان خدمات، تجهیزات 4G / LTE  و فن‌آوری‌های اولیه را در سراسر جهان به تدریج کاهش می‌دهند و در حالیکه این بخش‌ها در چند سال گذشته همچنان نمایانگر بخش عمده‌ای از هزینه‌ها بودند، این الگو در حال تغییر است.

یکی از عوامل دیگر افزایش هزینه 5G در آینده نزدیک، افزایش رقابت بین شرکت‌های مخابراتی بی‌سیم برای اول شدن در بازار و پوشش گسترده فناوری نسل پنجم خواهد بود. در حالیکه درآمد مصرف کننده هنوز بزرگ‌ترین بخش بازار به شمار می‌رود، تمرکز روی سرعت در فضای سازمانی و تغییر تمرکز  به سمت تأمین اتصال به منظور ارائه خدمات مدیریت شده مانند پلتفرم‌های اتصال برای اینترنت اشیا و خدمات دورکاری است. به همین دلیل، هنوز هم احتمالاً مسئولیت اصلی، استقرار 5G در هر جایی است، اما با انجام این کار موارد استفاده جدید در صنایعی مانند بهداشت و درمان و حمل و نقل محقق می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.