about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

حملات باج افزاری به بخش خرده‌فروشی روسیه 4 برابر افزایش‌یافته است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ رئیس آزمایشگاه جرم‌شناسی رایانه‌ای گروپ آی‌بی آلیِک اسکولکین در گفتگو با تاس اعلام کرد شمار حملات برنامه‌های مخرب باج افزاری به بخش خرده‌فروشی روسیه در نیمه اول سال 2022 نسبت به دوره مشابه در سال 2021، 4 برابر افزایش‌یافته است. 

اسکولکین اظهار داشت:

بر اساس داده‌های ما، تعداد حملات باج افزاری به خرده‌فروشی‌ روسیه در نیمه اول سال 2022 به میزان قابل‌توجهی افزایش‌یافته است - چهار برابر در مقایسه با مدت مشابه در سال 2021. مبلغ باج نیز افزایش‌یافته است – تقریبا به‌طور میانگین 100 میلیون روبل، اما رکوردی که سال گذشته گروه جرائم سایبری OldGremlin با درخواست 250 میلیون روبل برای رمزگشایی داده‌ها زد، هنوز شکسته نشده است. 

اسکولکین خاطرنشان کرد هدف باج افزارها در روسیه، کسب‌وکارهای متوسط و بزرگ از بخش‌های ساخت‌وساز، بیمه و کشاورزی و صنعتی است. در مقابل، شرکت‌ها نیز اقدام به جذب سریع متخصصان برای واکنش به رخدادهای رایانه‌ای کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.