about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش 30 درصدی کلاهبرداری در تجارت الکترونیک

دنیای تجارت الکترونیک (E-Commerce) دائماً با تهدیداتی روبه‌رو می‌شود که باعث افزایش شهرت و درک بیشتر مردم با عملکرد آن شده است. این شهرت باعث شده است بسیاری از امور تجاری و اقتصادی در جهان با بهره‌گیری از ظرفیت های این فضا فعالیت کنند. البته این شهرت همیشه جنبه مثبت نداشته و باعث ورود کلاهبرداران اینترنتی به این فضا شده است. بنا بر گزارش های به دست آمده از سال 2015 تاکنون روند کلاهبرداری های تجارت الکترونیک به‌صورت روزانه در حال افزایش است.

گزارش های منتشرشده از سازمان خدمات تجاری اکسپریان (Experian) در سال 2017 نشان می دهد که نسبت به سال گذشته 30 درصد افزایش کلاهبرداری در زمینه تجارت الکترونیک وجود داشته است. پژوهشگران آماری معتقدند تا آخر سال 2017 این رقم به بیش از 40 درصد خواهد رسید. همچنین افزایش حجم فروش 5 درصدی محصولات مسروقه در وب تاریک نیز ازجمله تهدیداتی بود که مردم سراسر جهان را با مشکل رو به رو کرده است. 16 میلیون نفر قربانی جرایم اینترنتی بر سر ناآگاهی یا ایرادات امنیتی ابزار های تجاری موجب شده است عده ای از اقتصاددانان، تجارت الکترونیک را یک فاجعه ای جهانی بنامند.

عدم آشنایی مردم با موارد امنیتی، عمده ترین مسئله ای است که موجب می شود کلاهبرداران اینترنتی با استفاده از تکنیک های مختلف بتوانند اطلاعات کاربران را به سرقت برند و آن را آزادانه در فضای وب تاریک به فروش رسانند. بررسی تحلیل های آماری نشان می دهد، یکی از بیشترین محصولاتی که در بازار های سیاه وب تاریک (Black Market) مورد معامله قرار می گیرد، مربوط به تجارت الکترونیک است.

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.