about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققان روس افزایش 30 برابری حملات دیداس را پیش‌بینی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یافته‌های شرکت ارائه‌دهنده خدمات امنیت اطلاعات و حفاظت در برابر حملات دیداس استورم وال (StormWall) نشان می‌دهد شمار حملات دیداس به شرکت‌های روسیه در سال 2022، به علت اوضاع متشنج سیاسی جهان و ارزان شدن ابزارهای حملات سایبری 30 برابر افزایش‌ خواهد یافت. 

در گزارش این شرکت اعلام‌شده است:

کارشناسان استورم وال رشد میزان حملات دیداس از ژانویه تا مه 2022 را تجزیه‌وتحلیل و پیش‌بینی کردند که در سال 2022 حملات دیداس به شرکت‌های روسیه 30 برابر بیشتر از سال 2021 رخ خواهد داد. 

در سه ماه اول سال 2022 شمار حملات دیداس به مشتریان استورم وال نسبت به دوره مشابه در سال گذشته 50 برابر افزایش‌یافته است. علت اصلی رشد حملات وضعیت متشنج جهانی اعلام‌شده است. 

محققان استورم وال اعلام کردند:

در حال حاضر، اکثر حملات توسط هکتیویست‌های اینترنتی انجام می‌شود. گروه‌های زیادی وجود دارند که حملات دیداس را تبلیغ می‌کنند و این گروه‌ها صدها هزار عضو دارند و آماده حمله به شرکت‌های روسیه هستند. به اعضای گروه‌ها اجرای حملات را آموزش می‌دهند و دائما اهداف جدیدی برای انجام آن‌ها تعیین می‌کنند. در آینده هکتیویست‌های اینترنتی حملات بسیاری بیشتری را به شرکت‌های فدراسیون روسیه انجام خواهند داد. 

بر طبق گزارش این شرکت، شمار حملات به علت ظهور ابزارهای ارزان‌تر برای اجرای آن‌ها افزایش خواهد یافت و میانگین مدت‌زمان حمله نیز 10 برابر شده و قدرت حملات دیداس در سال 2022 بیشتر خواهد شد. در حال حاضر، توسعه و ارتقاء ابزارهای دیداس بسیار فعال در حال انجام است. ابزارهای سازمان‌دهی حملات به‌طور مداوم ارتقا می‌یابند و روش‌های انجام آن‌ها روزبه‌روز بهتر می‌شود و درنتیجه حملات بسیار قدرتمند می‌شوند.

کارشناسان استورم وال معتقدند:

امسال شاهد یک جنگ سایبری واقعی هستیم و مقیاس آن فقط افزایش خواهد یافت. بدترین چیز این است که حتی زمانی که این طوفان فروکش کند، تعداد زیادی از افراد برای انجام حملات دیداس آموزش خواهند دید و ابزارهایی برای انجام آن‌ها خواهند داشت. البته، حملات اهداف دیگری خواهند داشت. خیلی‌ها از طریق حملات دیداس کسب درآمد خواهند کرد. بنابراین، در حال حاضر نیز دیگر نمی‌توان بدون محافظت حرفه‌ای در برابر حملات دیداس به سر برد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد