about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

وزارت امنیت داخلی آمریکا قصد دارد 200 کارشناس سایبری جدید استخدام کند

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا طی یک کارزار تهاجمی یک کارگروه سریع 60 روزه برای استخدام کارشناسان امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

الخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا پنجم ماه می در خصوص این کارگروه که از همان روز کار خود را آغاز کرد گفت:

این کارگروه مهم‌ترین ابتکار استخدامی است که وزارت امنیت داخلی آمریکا در تاریخ خود انجام داده است.

طبق اطلاعیه وزارت امنیت داخلی آمریکا این کارزار جدید قصد دارد تا 1 ژوئیه 200 کارشناس سایبری را استخدام کند که نیمی از آن‌ها در سیسا (آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت وزارت امنیت داخلی آمریکا) و نیم دیگر در سایر بخش‌های وزارت امنیت داخلی آمریکا پذیرش خواهند شد.

شکاف نیروی کار امنیت سایبری توسط پروژه‌هایی مانند CyberSeek مستند شده است. این پروژه که نیروی کار نهادها را پیگیری می‌کند توسط سازمان ملی فناوری و استاندارد آمریکا و وزارت بازرگانی این کشور حمایت می‌شود.

مایورکاس پیش‌تر هم در ماه آوریل اعلام کرده بود وزارت امنیت داخلی آمریکا یک کارگروه ویژه برای مبارزه با باج افزار تشکیل داده و کاخ سفید هم در حال تهیه طرحی برای مبارزه با باج افزار است. ضمن اینکه وزارت دادگستری آمریکا نیز اخیراً کارگروه ویژه خود برای مبارزه با باج افزار را راه‌اندازی کرد.

به نظر می‌رسد دولت بایدن قصد دارد دستورالعمل اجرایی گسترده‌تری را با تمرکز بیشتر بر مسائل امنیت سایبری دنبال کند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.