about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی و حماس، حملات سایبری در سرزمین‌های اشغالی بیش از 20 درصد نسبت به دوره قبل از شروع جنگ افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس داده‌های شرکت سایبری چک پوینت (Check Point)، از زمان آغاز جنگ، حملات سایبری در سرزمین‌های اشغالی بیش از 20 درصد نسبت به دوره قبل از شروع جنگ افزایش یافته است. علاوه بر این، افزایش 52 درصدی حملات روی بخش‌های دولتی و آژانس‌های امنیتی، افزایش 16 درصدی در موارد حملات اخاذی به سازمان‌های اسرائیلی و 7 درصد در کل حملات به اینترنت اشیا، دستگاه‌هایی مانند دوربین‌های امنیتی و سیستم‌های خانه‌های هوشمند وجود دارد. در همان زمان، حملات به تلفن‌های همراه 4 درصد افزایش داشت. این تغییرات به ویژه با توجه به کاهش ثبت شده در میانگین جهانی این شاخص‌ها در این مدت، محسوس است.

گیل مسینگ (Gil Messing)، رئیس کارکنان شرکت چک پوینت، اظهار داشت که آنها بیش از 100 گروه هکری فعال در اراضی اشغالی را رصد کرده‌اند و مدعی شد که از آن میان حداقل 10 گروه به نمایندگی از رژیم ایران فعالیت می‌کنند و حملات مهمی را علیه رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند. وی تأکید کرد :

«این حملات می‌تواند منجر به تعطیلی سازمان‌ها شود، زمانی که هکرها بر ایجاد آسیب واقعی تمرکز می‌کنند و نهادهای اسرائیلی را از حوزه‌های مختلف از جمله شرکت‌های ارتباطی، دانشگاهی و زنجیره تأمین هدف قرار می‌دهند. تا حداکثر استفاده را از قابلیت‌های دفاعی خود ببرند و از آنها کوتاهی نکنند؛ کسانی که این کار را نکرده‌اند قبلاً آسیب دیده‌اند.»

وی خاطرنشان کرد که صهیونیست‌ها به روشی بسیار بهتر درک می‌کنند که میدان سایبری در این جنگ چقدر اهمیت یافته و به روشی بسیار بهتر برای آن آماده می‌شوند تا سیستم‌های مهم بتوانند دوام بیاورند. با این حال، با وجود خیلی چیزها، هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد. مسینگ ادعا کرد :

«شکی نیست که همه در تیررس هستند و ایرانی‌ها به‌طور ناموفق به زیرساخت‌های حیاتی، ارگان‌های دولتی و خدمات مختلف، از بازرسان آب تا ادارات دولتی و بیمارستان‌ها، پایگاه‌های اطلاعاتی زیادی دارند که اگر سطح آگاهی کاهش پیدا نکند و اشتباهات مهمی وجود نداشته باشد، خوب است، زیرا ما از آنها قوی‌تر هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.