about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هزینه‌های امنیت سایبری در شرکت اسرائیلی ایکس‌ام افزایش یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «XM» گفت که 22 میلیون دلار هزینه‌ها را در یک دور مالی خصوصی افزایش داده و مجموع مخارجش را تا امروز به 32 میلیون دلار رسانده است. این شرکت که با تقلید از نحوه کار هکرهای واقعی به دنبال حفظ امنیت شبکه‌های شرکت‌ها است، از سرمایه‌ گذاری برای تسریع رشد از طریق گسترش برنامه های فروش، بازاریابی و مهندسی خبر داد.

شرکت سرمایه‌ گذاری «Macquarie»، بورس سهام نزدک در ایالات متحده، شرکت آمریکایی «UST Global» و شرکت سرمایه‌ گذاری استرالیایی «Our Innovation Fund» در میان دیگر شرکت‌ها به دنبال شروع کار از «Swarth» در این شرکت سرمایه‌ گذاری کردند.

تمیر پاردو (Tamir Pardo)، رئیس بازنشسته موساد، شرکت ایکس‌ام را حدود 2 سال پیش تأسیس و تیمی متشکل از حدود 30 هکر از سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی ایجاد کرد.

پاردو، اوایل امسال خطاب به رویترز اعلام کرد که پلتفرم شرکت او به طور مداوم حملات را شبیه سازی کرده و نقاط کور شبکه را نشان می‌دهد. مشتریان این شرکت شامل مؤسسات مالی و سازمان های زیرساختی مهم در آمریکای شمالی، اروپا، سرزمین‌های اشغالی و استرالیا هستند.
 

تازه ترین ها
هشدار
1405/06/31 - 12:10- جرم سایبری

هشدار به سرمایه‌گذاران پلتفرم هچ درباره احتمال افشای اطلاعات شخصی

به سرمایه‌گذاران نیوزیلندی که از پلتفرم سرمایه‌گذاری هچ استفاده می‌کنند، هشدار داده شده است که اطلاعات شخصی آنها ممکن است در جریان یک رخداد امنیت سایبری در آمریکا افشا شده باشد.

آزمایش
1405/06/31 - 12:05- آمریکا

آزمایش توان دفاع سایبری آمریکا در یک رزمایش سراسری

آمریکا هفته گذشته توان دفاع سایبری خود را در یک آزمون گسترده سراسری به محک گذاشت.

احتمال
1405/06/31 - 11:58- جنگ سایبری

احتمال حمله سایبری روسیه به ناتو

پتر پاول، رئیس‌جمهور جمهوری چک، روز دوشنبه گفت بعید می‌داند روسیه در آینده نزدیک حمله نظامی مستقیمی علیه یکی از اعضای ناتو انجام دهد.