about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت دفاع ژاپن قصد دارد نیروهای دفاع سایبری خود را به 5 هزار نفر افزایش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از ژاپن تایمز؛ یک منبع آگاه روز شنبه اعلام کرد وزارت دفاع ژاپن در حال برنامه‌ریزی برای افزایش بیش از پنج برابری کارکنان دفاع سایبری خود تا سال 2027 به 5 هزار نفر در پاسخ به تلاش‌های فزاینده چین و سایر کشورها برای تقویت قابلیت‌های جنگ سایبری خود است.

به گفته این منبع وزارت دفاع ژاپن به دنبال این است که کارکنان اصلی خود برای مقابله با حملات سایبری، ازجمله نیروهای دفاع سایبری خود که به‌تازگی توسط نیروهای دفاعی (SDF) تأسیس‌شده را در سال 2022 به حدود 890 نفر و تا سال 2027 به 4 تا 5 هزار نفر افزایش دهد.

نیروهای دفاعی (SDF) وزارت دفاع ژاپن واحد جدید را با 540 عضو راه‌اندازی کرد و این در حالی است که نیروهای دفاعی SDF زمینی، دریایی و هوایی عملیات‌های امنیت سایبری خود را دارند.

دولت ژاپن با توجه به محیط امنیتی که به‌سرعت در حال تغییر است ازجمله افزایش تنش‌ها در منطقه تایوان، به دنبال این است که دستورالعمل‌های دفاعی خود را تا پایان سال بازبینی کند.

این منبع گفت که این طرح جدید افزایش کارکنان سایبری بخشی از بررسی سه سند رسمی ازجمله راهبرد امنیت ملی ژاپن خواهد بود.

مقامات ژاپنی معتقدند این کشور در زمینه توسعه استعدادهای امنیت سایبری و افزایش کارکنان در مقایسه با کشورهایی مانند روسیه، چین و کره شمالی عقب است.

در بیانیه 2022 وزارت دفاع ژاپن آمده که چین دارای 175 هزار پرسنل جنگ سایبری است که 30 هزار نفر آن‌ها متخصص در قابلیت حملات سایبری هستند و کره شمالی 6800 نفر دارد که این‌گونه فعالیت‌ها را انجام می‌دهند.

پلیس ژاپن در آوریل 2021 اعلام کرد که حملات سایبری حدود 200 نهاد در ژاپن ازجمله آژانس فضایی این کشور را تحت تأثیر قرار داده و به این نتیجه رسید که به‌احتمال‌زیاد یکی از کشورهای دخیل در این حملات چین بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .