about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دولت ژاپن قصد دارد برای تقویت دفاع در برابر حملات سایبری، یک "دفاع سایبری فعال" را به سیاست‌های امنیتی خود اضافه کند و تعداد کارشناسان سایبری نیروی زمینی را به‌طور چشمگیری افزایش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ژاپن در جلسه حزب حاکم لیبرال دموکرات در 5 دسامبر گفته است که معرفی یک دفاع سایبری فعال را در سه سند کلیدی سیاست امنیت ملی که در حال حاضر در حال بازنگری است، ارائه خواهد کرد. دفاع سایبری فعال ابتکاری است برای جلوگیری از حملات سایبری قبل از وقوع.

دولت می‌گوید که قصد دارد تعداد اعضای نیروی زمینی را که در این زمینه متخصص هستند از حدود 800 نفر به حدود 4 هزار نفر افزایش دهد.

همچنین ژاپن گفته است که تعداد اعضای این نیرو با توانایی مقابله با مسائل دفاع سایبری را به حدود 20 هزار نفر افزایش خواهد داد.

در حوزه پدافند سایبری فعال، دولت نظارت 24 ساعته فضای سایبری را در نظر دارد. در صورت شناسایی یک حمله سایبری احتمالی، دولت در حال بررسی نفوذ به سیستم یا سرور مهاجم احتمالی و خنثی کردن حمله احتمالی یا راه‌اندازی ضد حملات خواهد بود.

بااین‌حال، چنین اقداماتی می‌تواند ناقض ماده 21 قانون اساسی باشد که از رازداری ارتباطات، قانون تجارت مخابرات یا ممنوعیت دسترسی غیرمجاز به رایانه محافظت می‌کند.

بنابراین، ائتلاف حاکم بحث‌های پیشرفته‌ای با هدف ایجاد سامانه‌ای برای دادن چنین قابلیت‌های دفاع سایبری فعالی به ژاپن نداشته است.

در جلسه 5 دسامبر، دولت همچنین اعلام کرده است که قصد دارد نام دو سند از سه سند سیاست امنیت ملی را تغییر دهد. «رهنمودهای برنامه دفاع ملی» که طرح کلی برنامه دفاعی ژاپن است، به «استراتژی دفاع ملی» تغییر نام داده خواهد شد و نشان خواهد داد که چگونه ژاپن در میان‌مدت و بلندمدت توانایی‌های دفاعی خود را افزایش خواهد داد. "برنامه دفاع میان‌مدت" به "طرح ارتقای توان دفاعی" تغییر نام داده و سندی برای اجرای استراتژی دفاع ملی خواهد بود.

در این جلسه، دولت در مورد زمینه‌هایی بحث کرد که می‌خواهد از طریق طرح ارتقای توان دفاعی و سایر ابزارها به‌طور اساسی ارتقاء دهد.

در زمینه تشکیلات دفاعی در جنوب غربی ژاپن، دولت تصمیم گرفته است که تیپ 15 نیروی دفاع شخصی زمینی مستقر در کمپ ناها در استان اوکیناوا را گسترش دهد.

به گفته منابع دولتی، دولت در نظر دارد تعداد اعضای تیپ را از 2 هزار نفر فعلی به حدود 3 هزار نفر افزایش دهد.

همچنین رتبه رهبر تیپ را از سرلشکر به ژنرال ارتقا خواهد داد تا مسئولیت «حفاظت از مردم»، ازجمله اطمینان از تخلیه افراد در مواقع اضطراری، به افسر ارشد مسئول واگذار شود.

دولت در حال بررسی تغییر نام تیپ 15 به "لشکر اوکیناوا" یا چیزی مشابه آن است، زیرا این تیپ، یک سازمان بالاتر در داخل نیروی زمینی خواهد بود و بیشتر شبیه یک لشکر خواهد بود تا یک تیپ.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .