about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت ژاپن قصد دارد برای تقویت دفاع در برابر حملات سایبری، یک "دفاع سایبری فعال" را به سیاست‌های امنیتی خود اضافه کند و تعداد کارشناسان سایبری نیروی زمینی را به‌طور چشمگیری افزایش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ژاپن در جلسه حزب حاکم لیبرال دموکرات در 5 دسامبر گفته است که معرفی یک دفاع سایبری فعال را در سه سند کلیدی سیاست امنیت ملی که در حال حاضر در حال بازنگری است، ارائه خواهد کرد. دفاع سایبری فعال ابتکاری است برای جلوگیری از حملات سایبری قبل از وقوع.

دولت می‌گوید که قصد دارد تعداد اعضای نیروی زمینی را که در این زمینه متخصص هستند از حدود 800 نفر به حدود 4 هزار نفر افزایش دهد.

همچنین ژاپن گفته است که تعداد اعضای این نیرو با توانایی مقابله با مسائل دفاع سایبری را به حدود 20 هزار نفر افزایش خواهد داد.

در حوزه پدافند سایبری فعال، دولت نظارت 24 ساعته فضای سایبری را در نظر دارد. در صورت شناسایی یک حمله سایبری احتمالی، دولت در حال بررسی نفوذ به سیستم یا سرور مهاجم احتمالی و خنثی کردن حمله احتمالی یا راه‌اندازی ضد حملات خواهد بود.

بااین‌حال، چنین اقداماتی می‌تواند ناقض ماده 21 قانون اساسی باشد که از رازداری ارتباطات، قانون تجارت مخابرات یا ممنوعیت دسترسی غیرمجاز به رایانه محافظت می‌کند.

بنابراین، ائتلاف حاکم بحث‌های پیشرفته‌ای با هدف ایجاد سامانه‌ای برای دادن چنین قابلیت‌های دفاع سایبری فعالی به ژاپن نداشته است.

در جلسه 5 دسامبر، دولت همچنین اعلام کرده است که قصد دارد نام دو سند از سه سند سیاست امنیت ملی را تغییر دهد. «رهنمودهای برنامه دفاع ملی» که طرح کلی برنامه دفاعی ژاپن است، به «استراتژی دفاع ملی» تغییر نام داده خواهد شد و نشان خواهد داد که چگونه ژاپن در میان‌مدت و بلندمدت توانایی‌های دفاعی خود را افزایش خواهد داد. "برنامه دفاع میان‌مدت" به "طرح ارتقای توان دفاعی" تغییر نام داده و سندی برای اجرای استراتژی دفاع ملی خواهد بود.

در این جلسه، دولت در مورد زمینه‌هایی بحث کرد که می‌خواهد از طریق طرح ارتقای توان دفاعی و سایر ابزارها به‌طور اساسی ارتقاء دهد.

در زمینه تشکیلات دفاعی در جنوب غربی ژاپن، دولت تصمیم گرفته است که تیپ 15 نیروی دفاع شخصی زمینی مستقر در کمپ ناها در استان اوکیناوا را گسترش دهد.

به گفته منابع دولتی، دولت در نظر دارد تعداد اعضای تیپ را از 2 هزار نفر فعلی به حدود 3 هزار نفر افزایش دهد.

همچنین رتبه رهبر تیپ را از سرلشکر به ژنرال ارتقا خواهد داد تا مسئولیت «حفاظت از مردم»، ازجمله اطمینان از تخلیه افراد در مواقع اضطراری، به افسر ارشد مسئول واگذار شود.

دولت در حال بررسی تغییر نام تیپ 15 به "لشکر اوکیناوا" یا چیزی مشابه آن است، زیرا این تیپ، یک سازمان بالاتر در داخل نیروی زمینی خواهد بود و بیشتر شبیه یک لشکر خواهد بود تا یک تیپ.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.