about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کارشناسان معتقدند که شکاف مهارت‌های امنیت سایبری به 71 درصد از نقض‌ها در آسیا کمک کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فورتینت (FORTINET)، یک رهبر جهانی در راه‌حل‌های امنیت سایبری گسترده، یکپارچه و خودکار، یافته‌های آسیایی گزارش شکاف جهانی مهارت‌های امنیت سایبری 2022 را منتشر کرد. این گزارش نشان می‌دهد که کمبود مهارت‌های امنیت سایبری همچنان چالش‌ها و پیامدهای متعددی را برای سازمان‌ها در آسیا از جمله وقوع نقض‌های امنیتی و متعاقباً از دست دادن پول به همراه دارد. در نتیجه، شکاف مهارتی همچنان یکی از دغدغه‌های اصلی مدیران سطح «C» و به طور فزاینده‌ای در حال تبدیل شدن به یک اولویت در سطح هیئت‌مدیره است. این گزارش، که تصمیم گیرندگان فناوری اطلاعات و امنیت سایبری را در کشورهایی مانند سنگاپور، تایلند، هنگ کنگ، فیلیپین، مالزی و اندونزی مورد بررسی قرار داده، همچنین راه‌هایی را مانند آموزش کامل و صدور گواهینامه برای افزایش تحصیلات کارکنان با هدف برطرف کردن شکاف مهارت‌ها پیشنهاد می‌کند.

راشیش پاندی (Rashish Pandey)، معاون بازاریابی و ارتباطات فورتینت در آسیا اظهار داشت :

«نظرسنجی آسیای جنوب شرقی و هنگ‌کنگ به عنوان بخشی از یک گزارش جهانی نشان می‌دهد که 71 درصد از شرکت‌های شرکت کننده در استخدام استعدادهای واجد شرایط فناوری برای امنیت سایبری با مشکل مواجه و 63 درصد موافق هستند که این کمبود مهارت منجر به پیامدهای شدید امنیت سایبری برای کسب و کار می شود. با پذیرش بیشتر سازمان‌ها از فناوری‌هایی مانند ابر و اتوماسیون، موضوع کمبود کارشناسان امنیت سایبری تشدید شده است. به منظور رسیدگی به این شکاف مهارتی، دستور کار پیشرفت آموزش فورتینت (TAA) و برنامه‌های مؤسسه آموزشی برای افزایش دسترسی به گواهینامه‌ها و آموزش‌های امنیت سایبری مهم برای سازمان‌های استخدام کننده ایجاد شدند. فورتینت متعهد شده که تا سال 2026 یک میلیون متخصص را آموزش دهد و از طریق همکاری با شرکای محلی، ما موفق به صدور بیش از 84 هزار گواهینامه از زمان آغاز برنامه شده‌ایم.»

براساس گزارش نیروی کار سایبری «ISC2» در سال 2021، آسیا و اقیانوسیه (APAC) دارای بیشترین شکاف نیروی کار منطقه‌ای با 1.42 میلیون نفر است. اگرچه شکاف نیروی کار برای آسیا و اقیانوسیه نسبت به سال قبل کاهش یافته، اما باید کارهای زیادی انجام شود.

منبع:

تازه ترین ها
تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .

ایجاد
1404/02/13 - 07:46- آسیا

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.