about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پاول دورف اعلام کرد سیاست جدید واتساپ موجب افزایش مهاجرت کاربران به تلگرام شده است. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ مؤسس پیام‌رسان تلگرام اعلام کرد سیاست جدید سرویس واتساپ موجب تسریع در استفاده همگانی از تلگرام شده است.  

پاول دورف در کانال تلگرامی خود نوشت:

میلیون‌ها کاربر از تغییرات اخیر در توافق‌نامه کاربری واتساپ سخت عصبانی هستند که بر اساس آن مشتریان می‌بایست داده‌های شخصی خود را به سیستم تبلیغاتی فیس‌بوک ارائه دهند. تعجب‌آور نیست که مهاجرت کاربران از واستاپ به تلگرام که چندین سال است همچنان ادامه دارد، تسریع شده است. 

به اعتقاد دورف، تلگرام به یک مشکل اصلی برای فیس‌بوک بدل شده و این شرکت مجموعه‌ای تشکیل داده است تا به دلایل محبوبیت تلگرام پی ببرد. ضمن اینکه تلگرام بات‌هایی را که اطلاعات کذب در مورد آن منتشر می‌کنند شناسایی کرده است. 

اخیراً واستاپ با به‌روزرسانی توافق‌نامه کاربری تمام کاربران خود را ملزم کرده است برخی داده‌های حساب کاربری ازجمله شماره تلفن، تراکنش‌ها و آدرس‌های IP را با فیس‌بوک به اشتراک بگذارند. 

این اقدام واتساپ سبب شده است بسیاری از کاربران به فکر استفاده از پیام‌رسان‌های جایگزین باشند. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.