about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروه‌های هکری به‌جای استفاده از بیت‌کوین به مونرو گرایش پیداکرده‌اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ توسعه‌دهندگان بدافزار سودینوکیبی (Sodinokibi) به‌تازگی اعلام کرده‌اند در آینده از ارز دیجیتال مونرو (Monero) به‌جای بیت‌کوین استفاده خواهند کرد. اپراتورهای این بدافزار معتقدند سازمان‌های انتظامی می‌توانند تراکنش‌هایی را که به بیت‌کوین انجام می‌شوند، شناسایی کنند و به همین‌ علت نیز به مونرو باج طلب خواهند کرد. 

پلیس اتحادیه اروپا در سال 2017 از محبوبیت روزافزون مونرو در معاملات وب تاریک ابراز نگرانی کرده و در سال 2019 گفته بود زمانی که مهاجمان از بیت‌کوین استفاده می‌کنند، توانایی لازم برای شناسایی تراکنش‌ها را دارند، اما وقتی‌که از مونرو بهره می‌گیرند تحقیقاتشان به بن‌بست می‌رسد، چراکه استفاده از تور و مونرو ردیابی مهاجمان و وجه دریافتی آن‌ها را عملاً غیرممکن می‌سازد. یوروپل در سال 2020 نیز رسماً اعلام کرد این ارز را نمی‌توان ردیابی کرد و استفاده از پروتکل کریپتونوت و مبهم سازی‌های که در آن انجام‌شده است، کلیه تراکنش‌های مونرو را ناشناس ساخته است.

طبق گزارش نشریه «Bleeping Computer»، اپراتورهای باج افزار سودینوکیبی مبالغ هنگفتی را به‌عنوان باج از شرکت‌های بزرگ طلب می‌کنند. این باج افزار که به «REvil» هم شهرت دارد در وب تاریک طرفداران بسیاری داشته و به‌عنوان سرویس به گروه‌های سایبری مختلفی اجاره داده می‌شود. سودینوکیبی قابلیت‌های بسیاری داشته و ردیابی عملیات آن بسیار دشوار است. 

طی 5 ماه گذشته بیش از 150 هزار سیستم در سراسر جهان با این بدافزار آلوده‌شده‌اند و مهاجمان از قربانیان 38 میلیون دلار باج طلب کرده‌اند. به‌طور میانگین اپراتورهای این بدافزار 260 هزار دلار باج درخواست می‌کنند، اما چنانچه چندین ایستگاه کاری شبکه یک شرکت را آلوده سازند این مبلغ به 470 هزار تا یک‌میلیون دلار افزایش پیدا می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.