about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

افزایش ظرفیت ارتباطات بی‌سیم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروهی از محققان وزارت دفاع آمریکا، در حال تحقیق برای توسعه‌ی ارتباطات بی‌سیم در زمینه‌های افزایش سرعت بارگذاری صفحات وب، جستجوها، دانلود و ظرفیت شبکه‌ها هستند. آن‌ها در این طرح به ابزارهای هوشمند اجازه می‌دهند با استفاده از یک آنتن مشترک به ارسال و دریافت اطلاعات به‌صورت هم‌زمان و در یک فرکانس مشابه بپردازند.
در حال حاضر تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها از دو آنتن برای تبادل اطلاعات استفاده می‌کنند؛ اما تعدادی از مهندسین برق دانشگاه کلمبیا (Columbia University) که در برنامه‌ی «آرایه‌ها در مقیاس زمانی تجاری» (Arrays at Commercial Timescales) سازمان دارپا شرکت می‌کنند، موفق به کوچک‌سازی قطعات الکترونیکی، دریافت و ارسال سیگنال‌های رادیویی در هر دو جهت به کمک یک آنتن شدند.
محققان دارپا توضیح دادند در سامانه‌های ارسال و دریافت هم‌زمان سیگنال‌های رادیویی، باید راهی برای جلوگیری از تداخل سیگنال‌ها در نظر گرفته شود، در غیر این صورت سرعت ارتباطات کند خواهد شد. همچنین آن‌ها معمولا نیاز دارند تا از دو سیگنال متفاوت در دو فرکانس متفاوت استفاده کنند.
برنامه‌ی آرایه‌ها در مقیاس زمانی تجاری دارپا امکان برقراری ارتباطات دوطرفه‌ی کامل بین تلفن‌ها و سامانه‌های راداری را امکان‌پذیر می‌کند. این برنامه می‌تواند نقاط کور موجود در زمان جابه‌جایی بین حالت‌های ارسال و دریافت را شناسایی کرده و از بین ببرد.
محققان می‌گویند: «این پروژه امکان صحبت و شنیدن در یک‌زمان را برای کاربر فراهم می‌کنند. استفاده از روش ارتباطات کامل دوطرفه، می‌تواند باعث افزایش ظرفیت شبکه‌های بی‌سیم بشود.»
سازمان دارپا روی پروژه‌های مختلفی برای کارآمدتر کردن طیف‌های مختلف امواج رادیویی کار می‌کند. محققان معتقد هستند، ایجاد یک ارتباط بی‌سیم در بعضی مواقع بسیار ضروری است؛ به همین علت وزارت دفاع آمریکا در نظر دارد از سال 2020 برای برقراری ارتباطات خود از فرکانس 500 مگاهرتز استفاده کند. به‌عنوان‌ مثال می‌توان به دو پروژه‌ی نقشه‌ی رادیویی (RadioMap) و «به اشتراک‌گذاری طیف دسترسی برای ارتباطات و رادار» (Shared Spectrum Access for Radar and Communications) اشاره کرد. پروژه اول باعث کاهش ترافیک و تداخل در محیط‌های پیچیده شده و پروژه‌ی دوم به رادارها و سامانه‌های ارتباطی اجازه می‌دهد پهنای باند خود را با سامانه‌های تجاری به اشتراک بگذارند.

 

تازه ترین ها
حمله
1405/05/17 - 09:16- جرم سایبری

حمله سایبری به باشگاه راگبی فرانسوی Stade Français

باشگاه راگبی فرانسوی «Stade Français Paris»، پس از حمله سایبری سیستم‌های خود را بازیابی و نشت داده‌ها را بررسی کرد.

هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.