about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سود 3 ماهه دوم شرکت امنیت سایبری «Check Point» از تقاضای امنیت سایبری «سالم» خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فناوری‌های نرم‌افزاری «Check Point» با افزایش 2 درصدی سود در 3 ماهه دوم، که با رشد 2 رقمی درآمد حاصل از محصولات و اشتراک‌ها برای محافظت از شبکه‌های ابری و سایر شبکه‌ها در برابر تشدید حملات سایبری تقویت شد، پیشی گرفت.

این شرکت امنیت سایبری مستقر در اراضی اشغالی اعلام کرد که در دوره آوریل تا ژوئن امسال به ازای هر سهم رقیق شده 1.64 دلار به دست آورده که نسبت به 1.61 دلار در سال گذشته افزایش یافته است. درآمد با رشد 9 درصدی به 571 میلیون دلار رسید.

براساس داده‌های I/B/E/S از «Refinitiv»، پیش‌بینی می‌شد که با درآمد 560 میلیون دلاری، 1.62 دلار به ازای هر سهم به دست بیاورد.

گیل شوئد (Gil Shwed)، مدیر اجرایی شرکت چک پوینت، به خبرنگاران گفت :

«تقاضا برای سایبری در سال گذشته سالم باقی مانده و من امیدوارم که به همین منوال بماند. سال گذشته، ما شروع به دیدن نتایج بهتر و بهتر کردیم. در ابتدا، در برخی اندازه‌گیری‌های داخلی بیشتر بود و در این 3 ماهه، ما شاهد آن هستیم که با رشد درآمد نیز در بالاترین سطح قرار دارد.»

شوئد اظهار داشت که در 3 ماهه گذشته، حملات سایبری 32 درصد افزایش یافته، در حالیکه حملات پیشرفته مانند باج‌افزار، 59 درصد افزایش یافته تا بر نیاز حیاتی به امنیت سایبری تأکید شود.

بدین منظور، چک پوینت به سمت یک معماری امنیتی یکپارچه-اولیه پیشگیرانه شامل ایمن‌سازی شبکه‌های شرکتی، ابر و کارمندانی دورکار حرکت کرده است. درآمد اشتراک امنیتی 14 درصد در 3 ماهه رشد داشته است.

وی افزود که که پس از انجام 6 خرید در چند سال گذشته، چک پوینت، با 3.7 میلیارد دلار پول نقد، به دنبال خرید بیشتر بود.

مدیر اجرایی شرکت چک پوینت توضیح داد :

«پیدا کردن شرکت‌های مناسب همیشه چالش برانگیز است و ما دائماً در جستجوی اهداف مناسب هستیم. من مطمئن هستم که در میان‌مدت تا بلند مدت، فرصت‌های بیشتری پیدا خواهیم کرد.»

چک پوینت، که سهام آن در سال جاری 7 درصد افزایش یافته، تصریح کرد که به عنوان بخشی از برنامه بازخرید سهام خود، 325 میلیون دلار سهام را در این 3 ماهه خریداری کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداری
1404/02/14 - 12:22- هوش مصنوعي

کلاهبرداری در صرافی بایننس

کلاهبرداران هوش مصنوعی، بایننس را با هک چهره هدف قرار می‌دهند.

کدنویسی
1404/02/14 - 12:02- هوش مصنوعي

کدنویسی مایکروسافت توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت اعلام کرد که هوش مصنوعی تقریباً یک‌سوم کدهای این شرکت را می‌نویسد.

متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.