about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش سهام اینترنت ماهواره ای اسپیس اکس

شرکت اسپیس اکس به منظور توسعه‌ی پروژه‌ی استارلینک خود، 500 میلیون دلار دیگر به بودجه‌ی موردنیاز این پروژه اضافه کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «وال‌استریت ژورنال»؛ به منظور توسعه‌ی طرح استارلینک (Starlink) شرکت اسپیس اکس (Space X)، پانصد میلیون دلار در این شرکت سرمایه‌گذاری شد و ارزش این شرکت را به بیش از 30.5 میلیارد دلار رساند. هدف پروژه استارلینک ارائه اینترنت رایگان ماهواره‌ای به سراسر جهان است.

یکی از افراد آشنا با پروژه‌ی استارلینک که نامش فاش نشده است، توضیح داد، با توجه به طراحی‌های اولیه این پروژه، اسپیس اکس قصد دارد، یک صورت فلکی متشکل از 4 هزار ماهواره را در اطراف زمین ایجاد کند.

سرمایه‌گذاران اسپیس اکس نسبت به موفقیت استارلینک خوش‌بین بوده، عده‌ای از آن‌ها معتقدند تعداد ماهواره‌های به کار گرفته شده در این پروژه را حتی می‌توان تا بیش از 11 هزار عدد افزایش داد. این در حالی است که بزرگ‌ترین شبکه‌ی ارتباطات ماهواره‌ای امروزی از 65 ماهواره تشکیل می‌شود.

با وجود این، اجرای پروژه‌ی استارلینک تا حد زیادی از برنامه عقب‌مانده است؛ زیرا بر پایه زمان‌بندی ارائه شده، این طرح باید از پاییز سال 2015 آغاز می‌شد. از طرفی در گذشته اعلام شده بود تا پایان سال 2018، 400 ماهواره در مدار قرار بگیرند؛ اما تاکنون تنها 2 نمونه‌ی اولیه از این سخت‌افزار به فضا ارسال شده‌اند و مقامات اعلام کردند که اولین گروه از نمونه‌های عملیاتی  متشکل از 800 ماهواره در سال 2019 به فضا پرتاب خواهند شد.

اسپیس اکس در سال 2015 اعلام کرده بود برای راه‌اندازی 800 ماهواره‌ی اول به 3.5 میلیارد دلار بودجه و استخدام 1200 کارمند نیاز دارد. همچنین پیش‌بینی شده است در صورت موفقیت این طرح، این شرکت بیش از 30 میلیارد دلار درآمد را تا سال 2025 به دست خواهد آورد. در نهایت به نظر می‌رسد برای ایجاد یک صورت فلکی متشکل از 11 هزار ماهواره، بودجه‌ای معادل 10 میلیارد دلار مورد نیاز باشد.

تازه ترین ها
فریب
1404/02/14 - 08:55- هوش مصنوعي

فریب شیرین هوش مصنوعی/ کشاورز: ChatGPT گاهی فقط خوب جواب می‌دهد، نه جواب درست

در گفت‌وگو با حمیدرضا کشاورز، مهندس یادگیری ماشین، به بررسی مفاهیم مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای آن در زندگی روزمره و به‌ویژه به خطرات و چالش‌های استفاده از مدل‌هایی مانند ChatGPT در زمینه‌های تخصصی مانند مشاوره پزشکی و روان‌شناسی پرداختیم.

احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.