about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت کره جنوبی، سرمایه‌گذاری خود در فناوری بلاک چین را 2 برابر افزایش داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت کره جنوبی با وجود محدودیت هایی که برای ارزهای دیجیتال ایجاد کرده، به شدت تمایل دارد در صنعت و اقتصاد خود از فناوری بلاک چین استفاده کند.

دولت کره جنوبی سیاست های سخت گیرانه ای در مقابل ارزهای دیجیتال دارد، اما هرگز قدرت این ارز هارا انکار نکرده است. این کشور قصد دارد با حفظ سیاست های خود، در سال 2019 روی پروژه های مرتبط با فناوری بلاک چین سرمایه گذاری های زیادی انجام دهد.

بنا بر گزارش های منتشر شده از سوی خبرگزاری های این کشور، وزارت علوم و فناوری کره جنوبی قصد دارد در سال 2019 حدود 18 میلیون دلار به پروژه های بلاک چین اختصاص دهد. این درحالی است که سال گذشته، این بودجه حدود 10 میلیون دلار بود.

منابع مختلفی مدعی شده اند که این وزارتخانه قصد دارد در سال آینده 12 پروژه بلاک چین را حمایت و ارائه کند؛ همچنین سه استارتاپ بومی نیز تا پایان سال 2019 با بودجه 1.3 میلیون دلاری حمایت خواهند شد.

این وزارتخانه همچنین قصد همکاری با وزارت شیلات این کشور و بوسان، بزرگترین بندر کره جنوبی را دارد که به موجب آن، از تکنولوژی بلاک چین به عنوان بخشی از فعالیت های واردات و صادرات استفاده شود. در این طرح اطلاعات میان مدیران و کمپانی های مختلف بدون وقفه از طریق یک پلتفرم غیر متمرکز منتقل خواهد شد.

کره جنوبی امیدوار است بتواند فناوری بلاک چین را در گستره وسیعی از فعالیت های واردات و صادرات و به ویژه صنعت حمل و نقل، در اختیار داشته باشد. این کشور در حال حاضر ششمین قدرت صادرات در جهان است.

این گزارش ها نشان می دهد وزارت علوم و فناوری این کشور تمایل دارد از سیاست های اتخاذی دولت در مقابل ارزهای دیجیتال فاصله بگیرد؛ چرا که دولت این کشور هنوز تصمیمی برای تغییر سیاست های محدود کننده خود در قبال ICO ها نگرفته است.

خبرگزاری Kuki News به نقل از یک مقام وزارت علوم و فناوری کره جنوبی می گوید:

ما در قبال صنعت بلاک چین مسئولیت داریم؛ کمیسیون خدمات امور مالی نیز در قبال ارزهای دیجیتال مسئولیت دارد. این دو بخش باید جدا از یکدیگر در نظر گرفته شوند.

تازه ترین ها
نفوذ
1405/06/07 - 10:23- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سامانه حاوی اطلاعات اهداف تحقیقات ATF

اداره مبارزه با الکل، دخانیات، سلاح گرم و مواد منفجره آمریکا (ATF) تأیید کرد که اخیراً هدف یک حمله سایبری قرار گرفته و این رخداد را یک حادثه مهم توصیف کرد.

ممنوعیت
1405/06/07 - 10:17- آمریکا

ممنوعیت تجهیزات خارجی شبکه برق توسط کاخ سفید

دولت دونالد ترامپ روز چهارشنبه با صدور یک فرمان اجرایی، خرید و نصب تجهیزات ساخت کشورهای خارجی برای مدیریت سامانه‌های تولید و انتقال برق آمریکا را ممنوع کرد.

احیا
1405/06/07 - 10:11- اروپا

احیا پرونده خدمه ایگل اس توسط دادگاه فنلاند

دادگاه تجدیدنظر هلسینکی روز پنجشنبه با لغو حکم دادگاه بدوی، رسیدگی قضایی به پرونده سه افسر ارشد نفتکش ایگل اس را که متهم به قطع کابل‌های زیردریایی در دریای بالتیک هستند، از سر گرفت.