about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

افزایش سرقت گوشی‌های هوشمند در ایالت متحده

بنا به گزارشی در سال 2013، تعداد گوشی‌های هوشمند دزدی شده در شهرهای اصلی ایالات متحده نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

بنا به گزارشی در سال 2013، تعداد گوشی‌های هوشمند دزدی شده در شهرهای اصلی ایالات متحده نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. نیروی‌های پلیس و صنعت تلفن همراه در تلاش برای کاهش تعداد دزدی‌ها با یکدیگر همگام شده اند، اما تلاش آنها تا کنون بی نتیجه مانده است.

به گزارش هافینگتون پست، در سال گذشته تقریبا 2400  گوشی تلفن همراه در شهر سان فرانسیسکو به سرقت رفته است. این آمار افزایش 23 درصدی نسبت به سال 2012 را نشان می‌دهد. جای تعجب نیست که بیش از نیمی از دستگاه‌های به سرقت رفته اپل بودند.

از اینرو نمایندگان شهرهای مختلف ایالت متحده به شدت در تلاش برای آموزش عمومی در مورد دزدی گوشی‌های هوشمند هستند. آنها بر این باورند که این افزایش سرقت به دلیل راه اندازی آیفون‌های جدیدی است که در سپتامبر 2013 از آنها رو نمایی شد.

سرقت آی فون و اپل در شهر نیویورک نزدیک به 8 درصد افزایش یافته است. در مجموع 8465 دستگاه اپل دزدیده شدند. در فیلادلفیا، تقریبا 500  گوشی تلفن بر روی پلت فرم‌های حمل و نقل عمومی به سرقت رفتند، که نشان دهنده افزایش  6 درصدی نسبت به سال قبل است.

لازم به ذکر است که افزایش 6 درصدی نیز در واشنگتن دی سی ثبت شده، در حالی که در دنور نیز تعداد دزدی‌ها حدود 22 درصد افزایش یافته است.

تولید کنندگانی مانند اپل و سامسونگ در تلاشند تا سیستم هایی را ابداع کنند تا مانع دزدان از سرقت گوشی‌های هوشمند شود.

حامل‌های بی سیم می‌توانند دستگاه‌های به سرقت رفته را مسدود کنند، اما کلاهبرداران هنوز هم می‌توانند آنها را در خارج از کشور به فروش برسانند، در جایی که تلفن‌های هوشمند قیمت بسیار بیشتری را نسبت به ایالات متحده دارند.

تا آنجایی که به تلاش‌های مجریان قانون مربوط می‌شود، در نیویورک و سان فرانسیسکو، آنها عملیاتی را راه اندازی کرده اند که در آن ماموران مخفی وانمود به فروش دستگاه‌های به سرقت رفته کرده و کسانی را که علاقه مند به خرید گوشی‌های هوشمند هستند، دستگیر می‌کنند.

مقامات در این دو شهر نیز، یک طرح ابتکاری را با نام " گوشیهای هوشمند امن ما " راه اندازی کردند./
 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد