about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

افزایش سرعت حافظه با امواج تراهرتز

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در عصر فناوری‌های امروزی، کاربران برای انجام کارهای روزمره‌ی خود از اینترنت، داده‌های دیجیتالی استفاده کرده و روزبه‌روز از رایانه‌هایی با سرعت پردازشی بیشتر استفاده می‌کنند. بسیاری از کارهایی که هم‌اکنون مردم انجام می‌دهند وابسته به ابررایانه‌ها و الگوریتم‌های هوش‌های مصنوعی هستند که پردازش‌ها را در پس‌زمینه و به دور از چشم کاربر انجام می‌دهند. به‌علاوه افزایش قدرت پردازش‌ها تا حد زیادی به طراحان سخت‌افزار وابسته است.
حافظه‌های موقت یا رم‌ها یکی از اصلی‌ترین اعضای هر رایانه برای تعیین قدرت عملکرد آن است؛ اما کاهش مدت‌زمان انجام هر عملیات در حافظه‌های مغناطیسی یکی از چالش‌های اصلی افزایش سرعت رایانه‌ها به حساب می‌آید. گروهی از محققان روسیه و اروپایی روشی جدید را برای افزایش عملکرد سوییچینگ در سلول‌های حافظه ایجاد کرده و برای دستیابی به این هدف از امواج تراهرتز (terahertz radiation) استفاده کردند.
محققان توضیح دادند با استفاده از امواج تراهرتز و انتشار پالس‌های الکترومغناطیسی می‌توان میدان مغناطیسی موجود را تغییر داده؛ حافظه‌هایی 1000 برابر سریع‌تر از نمونه‌های امروزی ایجاد کرد. آن‌ها از ماده‌ای به نام ثولیم ارثفرایت (thulium orthoferrite) برای ایجاد و کنترل میدان مغناطیسی خارجی استفاده کردند.
با وجود نتیجه‌ی به دست آمده، محققان اعلام کردند این روش هنوز در رایانه‌های واقعی آزمایش نشده و نمی‌توان زمانی را برای استفاده از امواج تراهرتز در رایانه‌ها مشخص کرد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.