about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پژوهشگران موفق به طراحی ابزار هوش مصنوعی جدیدی شدند که می تواند با برطرف کردن مشکلات مربوط به سرعت پردازش رایانه، سرعت زبان برنامه‌نویسی پایتون را تا چندین برابر افزایش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از سای تک دیلی (SciTechDaily) گروهی از متخصصان علوم رایانه در دانشگاه ماساچوست، از یک ابزار (پروفایلر) پرقدرت پایتون به نام  اسکیلین (Scalene) رونمایی کردند.

به گفته این دانشمندان، برنامه‌هایی که با پایتون نوشته می‌شوند بسیار کند هستند به طوری که  حتی می‌توانند تا شصت‌هزار برابر کندتر از کدهای نوشته شده در سایر زبان‌های برنامه‌نویسی از قبیل ++C باشند و Scalene برای شناسایی دقیق علت تاخیر پایتون کار می‌کند و به برنامه‌نویسان اجازه می‌دهد کدهای خود را برای کارایی بالاتر عیب‌یابی و ساده‌سازی کنند.

مری برگر مدیر این گروه تحقیقاتی که استاد علوم رایانه است، می‌گوید: پایتون در عصر علم داده و ماشین بسیار محبوب شده چرا که بسیار کاربرپسند است.» این زبان با کتابخانه‌هایی از ابزارهای آسان همراه است و یک سینتکس بصری و خوانا دارد که به کاربران اجازه می‌دهد تا به سرعت شروع به نوشتن کد کنند.

برگر افزود: «اما پایتون به شکل دیوانه‌کننده‌ای کند است و بهره‌وری کمی دارد. به راحتی اجرای کدهای آن بین 100 تا 1000 برابر بیشتر از زبان‌های دیگر زمان می‌برد و برخی از برنامه‌ها ممکن است حتی تا 60 هزار برابر در پایتون بیشتر طول بکشد!»

برنامه نویسان مدت‌هاست که این موضوع را می‌دانند و برای کمک به مبارزه با ناکارآمدی پایتون، می‌توانند از ابزارهایی به نام «پروفایلر» استفاده کنند. پروفایلرها برنامه‌ها را اجرا می‌کنند و سپس مشخص می‌کنند که چرا و کدام قسمت‌ها کند هستند.

تیم تحقیقاتی امری برگر که شامل دانشجویان فارغ‌التحصیل علوم کامپیوتر، سام استرن و خوان آلتمایر بود، Scalene را ساخت تا اولین پروفایلری باشد که نه تنها ناکارآمدی‌های کد پایتون را به‌طور دقیق شناسایی می‌کند، بلکه از هوش مصنوعی برای پیشنهاد چگونگی بهبود کد نیز استفاده می‌کند.

برگر می‌گوید: «Scalene ابتدا مشخص می‌کند که برنامه شما در کجا زمان را تلف می‌کند. این برنامه بر روی سه حوزه کلیدی CPU، GPU و حافظه تمرکز دارد که مسئول سرعت پایین پایتون هستند.

سپس وقتی که Scalene تشخیص داد پایتون در کجای کار با مشکل مواجه است، سپس از هوش مصنوعی استفاده می‌کند و با استفاده از همان فناوری زیربنای ChatGPT برای پیشنهاد راه‌هایی برای بهینه‌سازی خطوط منفرد یا حتی گروه بندی کدها عمل می‌کند.

برگر می‌گوید: «این یک برنامه عملی است. این فقط یک سرعت‌سنج نیست که به شما بگوید ماشین شما چقدر سریع یا کند می‌رود، بلکه به شما می‌گوید که آیا می‌توانید سریع‌تر حرکت کنید، چرا سرعت شما تحت تأثیر قرار گرفته است و برای رسیدن به حداکثر سرعت چه کاری می‌توانید انجام دهید.»

Scalene در حال حاضر در حال استفاده گسترده است و از زمان رونمایی عمومی آن در گیت‌هاب بیش از 750 هزار بار دانلود شده است. تحقیقاتی که منجر به توسعه Scalene شد، توسط بنیاد ملی علوم پشتیبانی شد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.