about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروهی از پژوهشگران در استرالیا و ایالات متحده موفق‌ به ساخت نوعی ویروس دیجیتال شده‌اند تا با استفاده از آن دقت سیستم‌های رهگیری کووید 19 را افزایش بدهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ پژوهشگران دانشگاه کوئینزلند، دانشگاه ملبورن و مؤسسه‌ی فناوری ماساچوست (MIT) ایالات متحده در قالب پروژه‌ای مشترک موفق‌ به ساخت ویروسی مجازی شده‌اند که می‌توان از آن برای ارزیابی دقیق‌تر پخش ویروس کرونا و همچنین کاهش زمان بین ابتلای افراد به کرونا و تشخیص داده شدن این موضوع، استفاده کرد.

به‌ گزارش ZDNet، پروژه‌ی جدید که با نام Safe Blues شناخته می‌شودُ به فناوری بلوتوث برای انتقال «رشته‌هایی ویروس‌مانند» در بین دستگاه‌های موبایل متکی می‌شود تا شیوع ابتلا به ویروس کرونا در جامعه به‌صورت بلادرنگ تقلید شود. سپس داده‌های ناشی از Safe Blues با استفاده از هوش مصنوعی با جدیدترین داده‌های واقعی کروناویروس در دنیا مقایسه می‌شوند. 

پژوهشگران می‌گویند Safe Blues راهکاری برای تخمین نحوه‌ی پاسخ‌دهی اپیدمی به رهنمودهای دولتی در سطح جامعه به‌صورت بلادرنگ ارائه می‌دهد و آینده‌ی نزدیک را پیش‌بینی می‌کند. مطابق گفته‌ی پژوهشگران، رشته‌های Safe Blues توکن‌های ویروس‌مانند مجازی امنی هستند که همچون ویروس واقعی به رهنمودهای فاصله‌گذاری اجتماعی واکنش نشان می‌دهند. این توکن‌ها از طریق بلوتوث پخش و به‌صورت آنلاین اندازه‌گیری می‌شوند. ‌رابطه‌ی بین تعداد رشته‌ها و نحوه‌ی پیشرفت اپیدمی واقعی را می‌توان با بهره‌گیری از تکنیک‌های یادگیری ماشین فهمید.

پژوهشگران می‌گویند پروتکل‌ها و تکنیک‌های پروژه‌ی جدید در قالب یک اپلیکیشن آزمایشی اندروید که به سروری مشخص اتکا می‌کند پیاده‌سازی شده است و از این حیث عملکردی شبیه سیستم‌های ردیابی ویروس فعلی دارد. اپل و گوگل پیش‌تر فریم‌ورکی مشابه با نام Privacy-Preserving Contact Tracing توسعه داده بودند.

البته پژوهشگران می‌گویند هدف Safe Blues کاملا متفاوت است. پروژه‌ی Safe Blues اطلاعات افراد و تعاملات آن‌ها را ثبت و ذخیره نمی‌کند. اطلاعاتی که پروژه‌ی Safe Blues به‌ دست می‌دهد بیشتر مثل «معیاری پراکسی‌گونه برای داده‌های نزدیک بودن فیزیکی تعداد زیادی از افراد» است.
می‌توان از داده‌های Safe Blues برای تعلیم دادن مدل‌های پیچیده‌ی یادگیری ماشین به‌منظور تخمین تعداد افراد مبتلا‌ به ویروس کرونا استفاده کرد. پژوهشگران می‌گویند این تخمین‌ها می‌توانند مستقیما روی تصمیمات مهم نهادها در رابطه ‌با ویروس کرونا اثرگذار باشند. همچنین Safe Blues از پتانسیل لازم برخوردار است تا در نقش مکملی برای اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط دیگر سیستم‌های ردیابی ویروس ظاهر شود. 

پژوهش جدید اعضای دانشگاه کوئینزلند، دانشگاه ملبورن و مؤسسه‌ی فناوری ماساچوست در حالی انجام می‌شود که دولت استرالیا مدتی پیش اعلام کرده بود بیش از ۱٫۱ میلیارد دلار استرالیا تا پایان سال جاری میلادی سرمایه‌گذاری می‌کند تا نحوه‌ی پاسخ به ویروس کرونا در سطح کشور بهبود یابد. 

استرالیا همچنین اقداماتی دیگری انجام داده است. مثلا هواپیماییِ کانتاس می‌خواهد از اپلیکیشن CommonPass در پرواز بین‌المللی رفت و برگشتی از داروین استرالیا به فرانکفورت آلمان استفاده کند. اپلیکیشن یادشده به مسافران امکان می‌دهد پیش از اقدام به حضور در هواپیما، نتایج آزمایشگاهی خودشان را در این پلتفرم آپلود و ثابت کنند که نتیجه‌ی آزمایش کرونای آن‌ها منفی شده است. 

نتیجه‌ی کار پژوهشگران دانشگاه کوئینزلند، دانشگاه ملبورن و مؤسسه‌ی فناوری ماساچوست در مجله‌ی Patterns منتشر شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.