about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حملات Brute Force

شرکت «ESET» اعلام کرد حملات «Brute Force» در دوران شیوع کرونا افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری ای‌ست (ESET) در گزارشی تازه اعلام کردند در شرایطی که همه مردم جهان تلاش می‌کنند خود را در برابر ویروس کرونا ایمن نگه‌دارند، هکرها با سوءاستفاده از شرایط دورکاری کارکنان به حملات بروت فورس (Brute Force) شدت بخشیده‌اند.

طبق گزارش این شرکت، پاندمی کرونا روند فعالیت‌های روزمره را تغییر داده و کارکنان را وادار کرده بخش زیادی از کار خود را با دسترسی از راه دور انجام دهند. دراین میان، مجرمان سایبری خصوصاً اپراتورهای باج افزارها نیز از این فرصت غافل نبوده‌اند. 

پیش از کرونا، کارکنان شرکت‌ها از زیرساخت‌هایی استفاده می‌کردند که توسط بخش‌های فناوری اطلاعات کنترل می‌شدند، اما با تغییراتی که این ویروس ایجاد کرده است بسیاری از کارکنان در منزل و با تجهیزات شخصی از طریق پروتکل آردی‌پی (RDP) به سیستم های حساس شرکت دسترسی پیدا می‌کنند.  

برکنار از اهمیت بالای این پروتکل، کاربران اغلب از تنظیمات و امنیت آن غافل هستند و پسوردهای ضعیفی انتخاب کرده و هیچ لایه دیگری برای احراز هویت همچون «2FA» به کار نمی‌گیرند و راه را برای حملات بروت فورس هموار می‌سازند.  

مهاجمان با هدف قرار دادن شبکه‌های ناامن دسترسی ادمین پیدا کرده و آنتی‌ویروس‌ها را غیرفعال می‌سازند و در آخر باج افزارهایی نصب‌کرده و اطلاعات مهم شرکت را رمزگذاری می‌کنند. 

طبق گزارش ای‌ست، در دوران پاندمی کرونا حملات بروت فورس به پروتکل آردی پی افزایش‌یافته است، چراکه کارکنان دورکار از زیرساخت امنی برای دسترسی به اطلاعات محرمانه استفاده نمی‌کنند.

در ماه فوریه 2020، حدود 80 هزار حمله بروت فورس به پروتکل آردی‌پی و در ماه آوریل و می 100 هزار حمله ثبت‌شده است، بیشترین حملات در کشورهایی بوده که دوران قرنطینه‌ در آن‌ها طولانی بوده است. 

بیشترین آدرس‌های آی‌پی ثبت‌شده در این حملات متعلق به ایالات‌متحده آمریکا، چین، روسیه، آلمان و فرانسه بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.