about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

طی روزهای اخیر حملات فیشینگ علیه کاربران فروشگاه‌های آنلاین افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان آزمایشگاه کسپرسی با انتشار گزارشی اعلام کردند به دنبال افزایش خریدوفروش‌های اینترنتی به علت شیوع ویروس کرونا و کاهش مراجعات حضوری کاربران به فروشگاه‌ها، حملات فیشینگ علیه کاربران فروشگاه‌های آنلاین افزایش‌یافته است. 

به گفته کارشناسان این آزمایشگاه، حملات فیشینگ در سه‌ماهه اول سال 2020 نسبت به سال گذشته دو برابر شده است. در این حملات مهاجمان تا حد امکان سعی می‌کنند سایت‌های مشروع را که در آن‌ها کاربران کالاهای موردنیاز خود را سفارش می‌دهند شبیه‌سازی و کپی کنند تا از این طریق اطلاعات بانکی کاربران را سرقت کنند. 

محققان این آزمایشگاه از آغاز سال 2020، بیش از 4.6 هزار سایت مخرب شناسایی کرده‌اند که با سوءاستفاده از کروناویروس سعی داشته‌اند کاربران را به دام انداخته و اطلاعات بانکی آن‌ها را سرقت کنند. مهاجمان در این سایت‌ها تست‌ها و داروهای تقلبی کرونا ویروس ارائه می‌کرده‌اند.

کارشناسان کسپرسکی به کاربران برای اینکه مورد سوءاستفاده کلاه‌برداران قرار نگیرند، توصیه کردند:

  • برای خریدهای آنلاین، کارت جداگانه داشته و مبلغ زیادی در آن نگه ندارند و محدودیت برداشت روزانه تعیین کنند.
  • روی لینک‌های مشکوک ایمیل، پیام‌رسان‌ها یا شبکه‌های اجتماعی کلیک نکنند و آگهی‌های تبلیغاتی سایت‌های مشکوک را نیز باز نکنند. 
  • پیش از واردکردن اطلاعات پرداخت، آدرس سایت را در نوار آدرس به‌دقت کنترل کنند. 
  • از ورود به سایت‌هایی که در میزبان‌های رایگان ثبت‌شده‌اند، خودداری نمایند.
  • چنانچه یک محصول کمیاب و خاصی در یک فروشگاه پیداکرده‌اند بهتر است در سرویس‌های ویژه هویز اطلاعات مربوط به سایت را به‌دقت بررسی کنند، چنانچه دامنه جدید باشد و معلوم نباشد به اسم چه کسی ثبت‌شده است، از ارتباط با سایت امتناع ورزند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.