about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان معتقدند که حملات سایبری روی امارات متحده عربی پس از توافق این کشور با اسرائیل افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ امارات متحده عربی پس از برقراری روابط رسمی با اسرائیل هدف حملات سایبری قرار گرفته است.

محمد حمد الکویتی (Mohamed Hamad al-Kuwaiti)، رئیس امنیت سایبری امارات، در مصاحبه‌ای در کنفرانسی در دبی گفت :

«به عنوان مثال، روابط ما برای عادی‌سازی با اسرائیل باعث ایجاد حملات بزرگی از سوی دیگر فعالان روی امارات متحده عربی شده است.»

امارات در ماه اوت امسال، در اقدامی که خشم فلسطینیان و برخی کشورها و جوامع مسلمان را برانگیخت، به سیاست‌های عربی به قدمت چند دهه پشت کرد و خواستار ایجاد روابط با اسرائیل شد.

بحرین و سودان نیز از این الگو پیروی کرده‌اند.

الکویتی گفت که بخش مالی امارات هدف حمله سایبری قرار گرفته، اما جزئیات بیشتری ارائه نداد. وی همچنین درمورد موفقیت هر یک از حملات یا جزئیاتی از عاملان این حمله مطلبی بروز نداد.

این مقام امارات در کنفرانس دبی اعلام کرد که پس از آغاز شیوع ویروس کرونا، تعداد حملات سایبری در امارات به شدت افزایش یافته است.

الکویتی مدعی شد که به‌طور سنتی منشأ بسیاری از حملات در منطقه ایران است، اما به فرد یا گروه خاصی اشاره نکرد.

ایران نیز گفته که قربانی هک شده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد