افزایش حملات سایبری روی شرکتهای هندی در دوران همهگیری
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ کارشناسان اعلام کردند که در دوره همهگیری کرونا از هر 2 شرکت هندی یک مورد حداقل یک بار در روز و 16 درصد در هر ساعت با حملات سایبری روبرو میشود.
آکرونیس (Acronis)، شرکت جهانی فناوری حفاظت از داده گزارش داد که 58 درصد از مدیران فناوری اطلاعات و 26 درصد از کارکنان در هند گزارش دادهاند که اغلب هدف حملات فیشینگ قرار میگیرند.
58 درصد از کارکنان هند از زیرساختهای ضعیف فناوری اطلاعات رنج میبرند و قادر به اضافه کردن دستگاههای جدید نیستند که این 2 برابر میانگین جهانی است.
کاندید ووست (Candid Wuest)، معاون تحقیقات حفاظت سایبری آکرونیس گفت :
«عوامل تهدید به طور فزایندهای اهداف خود را گسترش میدهند، در حالیکه سازمانها از پیچیدگی روزافزون زیرساخت فناوری اطلاعات عقب میمانند.»
ووست اظهار داشت که تنها تعداد کمی از شرکتها وقت خود را صرف مدرنسازی پکیج فناوری اطلاعات خود با حفاظت از دادهها و امنیت سایبری کردهاند؛ چشمانداز تهدید همچنان در حال رشد است و اتوماسیون تنها راه امنیت بیشتر، کاهش هزینهها، بهبود کارایی و کاهش خطرات محسوب میشود.
هند کمترین نرخ پذیرش فناوری احراز هویت چند عاملی (MFA) را در بین مدیران فناوری اطلاعات در سطح جهان دارد، زیرا 50 درصد آن را اجرا نمیکنند یا فقط در برخی حسابها از آن استفاده میکنند.
در گزارش شرکت آکرونیس آمده است که با وجود کارمندان دورکار، اتصال وایفای به عنوان یکی از مشکلات اصلی 67 درصد از این کارکنان در هند مطرح شده و همین امر باعث میشود که کارمندان دورکار روشهای حفاظت از داده را کاهش دهند.
بنابر ادعای کارشناسان، حملات بدافزاری در حال افزایش هستند و در سال جاری، هند 46 درصد از این حملات را گزارش کرده که بسیار بالاتر از میانگین جهانی با 36.5 درصد است.
یافتهها نشان میدهند که در حالیکه حملات ویدئو کنفرانس از سال 2020 در سطح جهان کاهش یافته، هند از افزایش 46 درصدی این حملات روی شرکتهایش را گزارش میدهد. در هند، 26 درصد از پاسخ دهندگان تأیید کردند که ماهانه هدف حملات فیشینگ قرار گرفتهاند.