about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی روسیه در سال 2021 افزایش‌یافته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ معاون نخست‌وزیر روسیه یوری باریسوف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی آربی‌سی (RBC) اعلام کرد در نیمه اول سال 2021، شمار حملات هکری به زیرساخت‌های اطلاعاتی که شامل شبکه‌های ارتباطی، سیستم‌های اطلاعاتی سازمان‌های دولتی، مجتمع سوخت و انرژی، شرکت‌های حمل‌ونقل، مالی، مخابراتی می‌شود، نسبت به سال 2020 افزایش‌یافته است. به گفته وی، هدف از این حملات توقف عملکرد زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی و ایجاد بی‌نظمی است.  

این مقام دولتی معتقد است برای تضمین امنیت اطلاعات تأسیسات زیرساختی حساس، بایستی راهکارهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری داخلی را با راهکارهای خارجی تلفیق کرد:

نمی‌توان قابلیت اطمینان را بر اساس برخی از پردازنده‌های وارداتی تضمین کرد، همان‌طور که نمی‌توان آن را بر مبنای راه‌حل‌های الکترونیک داخلی تضمین کرد. تنها ترکیبی از این راه‌حل‌ها یک نتیجه کم‌وبیش تضمین‌شده می‌دهد.

واحد علمی فنی مرکز اصلی فرکانس رادیویی (GRFC) وابسته به روسکام نادزور برآورد کرده است در نیمه اول سال جاری شمار حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی روسیه و جهان %150 افزایش‌یافته است. بیشتر حملات (30%) علیه سازمان‌های صنعتی، علمی و آموزشی و برخی نیز (28%) علیه مؤسسات دولتی و پزشکی انجام‌شده است.

برطبق گزارش آربی‌سی، در ماه آگوست و سپتامبر، مرکز مانیتورینگ تهدیدات سایبری ارائه‌دهنده خدمات بین‌المللی (Orange Business Services) بیش از 200 حمله دیداس به مؤسسات مالی روسیه، بانک‌ها و شرکت‌های بیمه ثبت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.