about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حملات دیداس به فروشگاه‌های آنلاین 62 درصد رشد کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت ارائه‌دهنده خدمات امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات استورم وال (StormWall) در گزارشی اعلام کردند در آگوست 2021، شمار حملات دیداس به فروشگاه‌های آنلاین 62 درصد افزایش یافته است. 

در گزارش این شرکت گفته شده است:

متخصصان StormWall شاهد رشد حملات دیداس به بخش تجارت الکترونیک روسیه در آگوست 2021 پیش از آغاز سال تحصیلی جدید بوده‌اند. ریتیل آنلاین به‌طور سنتی یکی از حمله خیزترین بخش‌ها بوده و در دوره آمادگی برای مدرسه حملات به فروشگاه‌های اینترنتی به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته است. با حملات سایبری، ریتیلرهای آنلاین سعی می‌کنند به رقبای خود آسیب بزنند و سایت‌های آن‌ها را از کاربیندازند. کارشناسان دریافتند که شمار حملات دیداس به فروشگاه‌های آنلاین در آگوست 2021 در مقایسه با آگوست 2020، 62% افزایش یافته است. 

قدرت متوسط حملات 50 تا 200 هزار درخواست اچ‌تی‌تی‌پی (HTTP) در ثانیه و حداکثر قدرت ثبت شده حدودا 600 گیگابیت بر ثانیه بوده است. بیشتر حملات دیداس به تجارت الکترونیک در آگوست 2021 از طریق پروتکل اچ‌تی‌تی‌پی (93%) انجام شده است.

محققان استورم وال عقیده دارند:

هر سال برای ریتیلرهای آنلاین دفع حملات دیداس دشوارتر می‌شود. در حال حاضر، می‌توان یک بات نت در اینترنت خریداری کرد که امکان می‌دهد حمله‌ای با قدرت حداکثر 2 ترابیت برثانیه تدارک دید که یک خرده‌فروش آنلاین نمی‌تواند آن را به‌طور مستقل دفع کند. در دوره آمادگی برای مدرسه، رقابت در بازار تجارت الکترونیک بسیار تشدید می‌شود و هر ریتیلر آنلاین بایستی برای حمله احتمالی دیداس از سوی رقبا آماده باشد. 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.