about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، افزایش حملات دیجیتال نگرانی کلیدی برای مشاغل کنیا در سال 2022 است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، کسب‌وکارهای کنیا نگران افزایش حملات دیجیتالی ناشی از افزایش دیجیتالی‌سازی ناشی از همه‌گیری کووید-19 هستند؛ نگرانی‌ها در طول دوره نیم ساله که در ژوئن امسال به پایان رسید، ایجاد شده است.

گزارشی از شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro) نشان می‌دهد که بیش از 73 درصد از مدیران فناوری اطلاعات (IT) در بخش‌های مختلف کسب‌وکار در کنیا نگران رشد فضای حملات دیجیتال در سطح جهان هستند.

در این گزارش آمده است :

«همه‌گیری کووید-19 باعث پذیرش بیشتر عملکردهای دیجیتالی شد که از آن زمان باعث رشد مداوم در تشخیص تهدید در حوزه دیجیتال شده است.»

کارشناسان معتقدند که فضای دیجیتال مهاجم از کنترل خارج شده و دائما در حال تکامل است. در بخشی از این گزارش آمده است که نگرانی نیاز به بهبود سرمایه‌گذاری و درک چشم‌انداز حملات سایبری را می‌طلبد.

تعداد تهدیدهای شناسایی و مسدود شده در سطح جهان تا ژوئن سال جاری به 63.7 میلیارد رسیده است که عمدتاً به‌وسیله جستجوهای شهرت Uniform Resource Locator (URL) هدایت می‌شود که در مجموع 1.8 تریلیون را ثبت کرده است.

این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 1.6 تریلیون پرس و جو ثبت کرد، افزایش یافته است.

با این حال، در کنیا، طبق گزارش تحلیل تقلب 3 ماهه دوم «TransUnion» در سال 2022، میزان تلاش‌های مشکوک به کلاهبرداری دیجیتال در نیمی از صنایع ردیابی شده کاهش یافته است.

نرخ تقلب دیجیتال مشکوک در تمام صنایع تقریباً 27 درصد کاهش یافته است.

TransUnion مشاهده کرد که بیشترین کاهش مربوط به تراکنش‌های کشوری در جوامع شامل انجمن‌های آنلاین و دوستیابی، مخابرات و بیمه می‌شود.

در پایان 3 ماهه، نرخ تهدید آنها به ترتیب 70 درصد، 42 درصد و 20 درصد بود.

TransUnion اظهار داشت : «صنعتی که بیشترین افزایش را در میزان تلاش‌های مشکوک به کلاهبرداری دیجیتالی داشت، لجستیک بود که 61 درصد افزایش یافت.»

به گفته محققان آفریقایی، با وجود رشد مستمر فضاها، محاسبات ابری یکی از هدفمندترین فضاها در آفریقا است؛ بالای لیست، تونل‌های ابری و کانتینرها هستند. تونل‌سازی ابری به کاربران اجازه می‌دهد تا به سرعت دارایی‌ها و خدمات را مستقر کنند و همچنین می‌تواند از دید کامل دارایی‌های مستقر شده جلوگیری کند.

ترند میکرو اعلام کرد که مهاجمان با راه‌اندازی حملات در مکان‌های غیر متعارف، که در آن تیم‌های فناوری اطلاعات تمایل به هوشیاری ندارند، از این مزیت استفاده می‌کنند.

اگرچه بیشتر شناسایی‌ها و حملات هنوز خارج از کنیا انجام می‌شود، ترند میکرو اصرار دارد که کشورهای آفریقایی در اقدامات امنیتی بهبود یافته سرمایه‌گذاری کنند.

این ارائه‌دهنده امنیت سایبری مجدداً تأکید کرد که بخش مهم سرمایه‌گذاری باید بر رفع کمبود مهارت متمرکز شود.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.