about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

افزایش حاکمیت چین بر عرصه ارزهای دیجیتال

معرفی فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتالی را می توان تحولی بزرگ در عرصه های اقتصادی و سیاسی دانست. ورود این فناوری به حوزه های مختلف اعم از بانکداری، بیمه، بازار سرمایه، بهداشت و ... باعث شد تا بستر Crypto به عنوان یک موضوع اساسی در فضای عمومی جامعه تلقی گردد. بنابراین پیش از آن که ضوابطی از سوی دولت ها در خصوص این فناوری اتخاذ گردد، ارزهای دیجیتالی در بستر جامعه مخاطبان زیادی کسب کرد. این جریان موجب خروج ارز از کشورهای بسیاری شد و آن ها را متحمل ضررهای جبران ناپذیر مالی و اطلاعاتی ساخت.

گسترش فعالیت بلاک چین و ارزهای دیجیتال، دولت ها را ملزم به ایجاد یک موضع گیری صریح در رابطه با فعالیت این فناوری در جامعه کرد. برخی از کشورها با این موضوع بسیار منطقی عمل کرده و بلاک چین را به عنوان یک فرصت عالی برای بهبود فرآیندهای اجتماعی و اقتصادی خود دانستند؛ اما در مقابل، کشورهایی هستند که ضرر این بستر را از فواید آن بیشتر می دانند و قوانینی برای منع حضور این فناوری در کشور خود وضع کرده اند.

کشور چین از جمله کشورهایی بود که نسبت به فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال در ابتدا واکنش مثبتی داشت و در این بستر توانست مقدار 75 درصد از قدرت استخراج جهانی را در اختیار بگیرد. رئیس جمهور چین، شی‌جین‌پینگ، بلاک چین را به عنوان بخشی از انقلاب تکنولوژی همراه با هوش مصنوعی، اطلاعات کوانتومی و ارتباطات گوشی همراه و اینترنت اشیا بیان کرد. اما با تمام این موارد اکنون شاهد خبرهایی مبتنی بر ایجاد محدودیت های سنگین و شدید در زمینه رمز ارزها در این کشور هستیم.

با توجه به نظر کارشناسان، رقابت اقتصادی چین و ایالات متحده آمریکا که از گذشته وجود داشته است، با ورود ارزهای دیجیتال به خصوص بیت کوین، رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته است. از این رو کشور چین با این شعار که اولویت ابتدایی چین بلاک چین است، نه بیت کوین ... بانک مرکزی چین در حال زمینه سازی ارز دیجیتالی با پشتوانه دولتی و سیستم های پرداخت الکترونیکی می‌باشد. بنابراین کارشناسان عقیده دارند که محدودیت های اعمال شده در رابطه با بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتالی مربوط به حفظ قدرت اقتصادی چین است.

با تمام محدودیت های موجود چین در مورد ICO ها و ارز های رمز پایه، این کشور بستر مناسبی برای سرمایه گذاری های مختلف در حوزه  فناوری بلاک چین ایجاد کرده است. آنچه واضح است، کشور چین به دنبال استقلال و انحصار فناوری های جدید متناسب با نیاز های خود است. این الگوی رفتاری مناسبی است که در گذر زمان می تواند به نتایج مطلوبی منجر شود اما به شرطی که وضع محدودیت ها با پیشرفت و توسعه برنامه های بومی همراه باشد.   

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.