about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته کارشناسان، جنایات سایبری در آینده با دسترسی آسان به اینترنت افزایش خواهند یافت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آمیت شاه (Amit Shah)، وزیر داخلی اتحادیه هند (MHA) هنگام سخنرانی در کنفرانس ملی ایمنی سایبری و امنیت ملی در ویگیان باوان (Vigyan Bhavan) گفت که پورتال گزارش‌دهی جرایم سایبری دولت بیش از 13 میلیون شکایت از جمله بیش از 200 هزار گزارش مربوط به رسانه‌های اجتماعی را ثبت کرده است.

وی افزود که اگرچه سوءاستفاده از فضای سایبری جدید نیست، اما چالش‌هایی مانند حملات بدافزاری، سرقت داده‌ها، کلاهبرداری آنلاین، پورنوگرافی کودکان چندین برابر شده است. شاه با ارائه ارقام مقایسه‌ای برای تعیین چالش‌هایی که آژانس‌های تحقیقاتی با آن مواجه بودند، خاطرنشان کرد که مجموع موارد گزارش شده جرایم سایبری در سال 2012 حدود 3377 بود که تا سال 2020 به 50 هزار مورد رسید که این رقم نشان دهنده افزایش 270 درصدی در 4 سال اخیر نسبت به جمعیت هند است.

شاه با هشدار درخصوص اینکه حجم جرایم سایبری در سال‌های آینده افزایش می‌یابد زیرا ۸۰۰ میلیون هندی حضور آنلاین دارند، ۴۰۰ نفر دیگر تا سال ۲۰۲۵ وارد دنیای دیجیتال خواهند شد، توضیح داد که این افزایش عمدتاً به دلیل افزایش اتصالات اینترنتی بوده است.

شاه اظهار داشت :

«در حالیکه چالش‌ها بسیار زیاد هستند، وزارت کشور از اقدامات پیشگیرانه‌ای که باید برای دفع تهدیدات بالقوه و بالفعل انجام شود آگاه است. بخش امنیت سایبری و اطلاعات وزارت داخلی اتحادیه برای تقویت امنیت سایبری و جلوگیری، کشف و پیشگیری از جرایم آنلاین تلاش کرده است.»

منبع:

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.